Måndag hela veckan

Innehåller reklam för mina egna prylar

Packar cashmereponchosar som en tok och det är verkligen jätteroligt att de har sålt så bra. Ser ju på beställningarna att ni är många som beställde dom vid förra vändan för ett par år sedan. Bättre kvalitetsstämpel kan man knappast få. HÄR finns dom.

Har i normala fall en jättestor plastback som står utanför huset där jag lägger alla paket som DHL hämtar. Problemet nu är att det knappast får plats. Fyller sopsäckar som de får hämta varje dag den här veckan. Funderar på om de 500 jag beställde var lite för lite. Frågan är om jag ska köra en vända till eftersom dom snart är slut. Vinnaren färgmässigt denna gång blev mörkblå, jeflar SÅ snygg den är! Har aldrig haft den i sortimentet tidigare så det blev en klar överraskning.

Tog en paus vid lunch och åkte till Washologis lager/kontor och hämtade tvättmedel. Världens bästa tvättmedel för övrigt … som också är miljöanpassat.

Johan Lidemark - Västerorts Fot

Alla mina kompisar som tränar säger att ”Sporttvätt” är den bästa uppfinningen ever.

Jag tränar ju som bekant inte så jag håller mig till Vit & Kulörtvätt. HÄR hittar ni mitt sortiment.

Senare på eftermiddagen åkte jag till Frans-Linda på Lidingö. 

Blev förvånad när jag hittade en kompis där, i full färd med att få nya naglar.

Med Ann har man aldrig tråkigt, hon är en riktig krondåre. Det är för övrigt hennes förtjänst att jag går hos Linda.

Fick min första behandling i present av henne för ett par år sedan och sedan dess är jag tokfast. 

Efter att hon satt dit nya fransar fick jag min sedvanliga behandling: muschevaxning …

… och brynplock. På dom här bilderna ser man förresten hur svullen och ”bubblig” jag är under hakan. Det kommer ta flera månader innan det är helt läkt men hej, den som väntar på något gott!

Bästa, bästa Linda! Hon är så sjukt duktig på fransar. 

… men det är med matchande strumpor verkar inte vara hennes starkaste gren! Själv har jag snott talibanen pjuck!

Det här är inget samarbete men nu när jag länkar till henne så ser jag att hon har superbra hösterbjudanden, läs mer

HÄR. 

Men hörni, vi måste ju prata väder. Är det inte helt otroligt att det är 18 grader varmt ute den 15 oktober? Man glömmer ju nästan att det blir becksvart vid 18-rycket så det får gärna fortsätta vara varmt.

Åkte till dyr-ICA och hämtade ut mina kläder från Ellos, som jag beställde i lördags. Japp, väljer alltid ”Express” eftersom jag aldrig orkar vänta. Ovan svinsnygga blus hittar du HÄR.

Jag lovade någon av er att visa den här specifika blusen.

Läsaren hade fått för sig att den var kort, men nä, normallängd! HÄRhittar man den. Fick hem flera andra men det går ju f-n inte att fota sig själv normalt. 

Kom på att jag har fått in en annan variant av poncho igen … som dessutom är superbillig. Den här är astråkig på bild men ALLA som köper den säger samma sak: ”Jösses så mycket snyggare i verkligheten!” HÄR hittar du den. Lagom pris för att ge bort till någon man tycker om!