Lite omvänd Mors Dag

Innehåller reklamlänkar

Jag vet inte hur ni firar Mors Dag men här hemma har det alltid varit en tradition av frukost på sängen och presentkort på nån massage eller pedikyr. Men, ju större mina döttrar blir, ju mindre viktigt har det blivit … för min del.

I år tänkte jag göra en tvärtom-dag. Båda döttrarna är i stort behov av sommarkläder och talibanen ska få en dag-på-stan med mig. Sedan ett par år tillbaka handlar hon alltid med sina kompisar men nu tänker jag införliva en Mor & Dotter-dag.

26-åringen … soon to be 27-åringen … är dock aningen svårflirtad när det kommer till traditioner. Henne träffar jag oftare på tu man hand än talibanen. Hon är svår som attan att löpa kläder till men jag bestämde mig för att hon skulle få lite kläder till Mors Dag. Det blir liksom min dag att få bestämma … tänkte jag. 

Hon har ett jobb som kräver att hon klär sig snyggt och hon har nyligen kommit på att hon gillar rosa, så jag har köpt den här klänningen till henne. (HÄR)

Finns även i blått … för den som föredrar det. 

Köpte även den här, supersöt. Funkar både på jobbet och till fest.  HÄR

Hon älskar kjolar och jag tyckte att den här var jättefin … och blev ännu finare när jag såg att det var halva priset! HÄR

… och en snygg kontorskjol slank ned i varukorgen också.

HÄR

Hon gillar businesslooken så jag tror att den här kommer falla i god jord också. HÄR

Jag älskar att Ellos har expressleverans: för 39 kr extra får du det levererat på 24 timmar.