Just wondering

HUR kan en brödrost kosta 4.000 pickadoller?

Kan den dammsuga och diska också?

 1. Om den kan dammsuga och diska också får den gärna flytta hem till mig. Min brödrost är arvegods sedan tidigt 60-tal. Rostar brödet helt suveränt och det går även att göra dubbelmackor i den då man viker ner sidorna på brödrosten.

 2. En sån köper man bara för att tala om att man har råd att köpa en sån brödrost. Sen kommer den i guld och då byter man upp sig. På min tid kallades sådana här föremål (förlåt franskan) kukförlängare.

  1. haha, denna måsta kalas för fittförträngare om den ägs av en kvinna… i femtioårs-åldern! 🙂 rosa borde det vara också! 🙂

  1. Jag skulle gärna vilja ha en till när denna dv går sönder. Den är nästan lika gammal som mig. Hittade den när vi städade fasterns hus. Då var det kvalitet på grejerna. Syrran och jag drog lott om den då båda ville ha den. Här letat på loppisar och bondauktioner men inte hittat någon mer.

 3. Jag har en ny karl sen några månader som har en liknande. Frågade var han köpt den o vad den kostade o höll på att sätta kaffet i fel strupe när han sa priset (LITE tänkte jag att jag kanske hittat en miljonär?? Eller en dumskalle utan ekonomiskt sinne??) Men jag har upptäckt att brödet blir fan i mig så mycket godare o bättre rostat än i mina ”billigast-är-bra-även-om-man-får-byta-varje-år rostare. Så nya gubben och hans brödrost får 10 frallor av 10 !!

 4. Diskutetade den på jobbet idag. Chefen sa att det är svårt att hitta elektronikgrejer som inte är tillverkade i Kina
  Denna är handgjord i Storbritanien. De lovar att det alltid skall finnas reservdelar till den. Så går den sönder är det bara att laga. Men undrar hur mycket reservdelarna kostar bara?

 5. Jag köpte en Dualit elvisp, trodde den var bra eftersom den hade stark motor. Ha säger jag bara!
  Har aldrig haft en elvisp som lät så mycket och tung var den också. Efter en månad luktade det bränt om den när jag vispade grädde så jag lämnade tillbaka den och fick en ny.
  Den höll i ca två år sen gick den sönder. Gick med den till en firma som lagar små hushållsmaskiner och han bara suckade när han såg den. Det var ett vanligt fel på just Dualit. Ventilationsgallret sitter så dumt till tydligen att den suger in mjöl i maskinen mär man använder den och efter ett tag så lägger motorn av.
  Det skulle kosta mycket att laga den och han sa att risken var stor att samma sak skulle hända igen så den fick gå iväg till visparnas himmel och jag tog fram min 15 år gamla Philipsvisp som fungerar klockrent

 6. Alltså sorry men det är f-n den bästa brödrost jag haft ever. Ja, ja, ja, den är dyr…men skit i det. Älskar den och om man hade kunnat haft den till annat..blink, blink…host, så hade det bara varit bonus. Köp den!

 7. Ja jösses. För dom pengarna kan man ha mycket roligt. Den dagen jag ens tänker tanken på att lägga den summan på en brödrost är dagen jag låter mitt ex ta kontroll över hela min ekonomi. Då kan jag i alla fall räkna med valuta för pengarna.

   1. Varberg ligger nära Ullared… Du ska väl ha nya trosor också…

    Blink blink.

    //fortfarande övertaggad Bigfoot som längtar till Spa

 8. Är väl inget konstigare än att vissa människor köper en väska för 100000 att förvara sin plånbok för 50000 å mobil för 20000 bara för att det är rätt märke å sänder ut rätt signaler till omvärlden.

 9. Alltså, den där brödrosten är helt j*a värdelös. Den rostar ojämnt och det passar bara in skivor från vanligt vitt smaklöst standardrostbröd. Skivorna får absolut inte vara för tjocka eller för långa. Då passar de inte in. Som sagt, helt värdelös. Jag har slängt min på sopen.

 10. Det är ju så olika vad man behöver men jag har en från Siemens som heter ”executive edition”. Den tycker jag är riktigt bra. Den är långsmal så dina brödskivor kan vara hur långa som helst och tjockare skivor passar också in (3,5 cm slits). Den har också upptiningsfunktion och varmhållning. Dessutom finns den i flera snygga färger som passar in med övrig utrustning i köket. Jag är mycket nöjd.
  Nu bor jag i Tyskland men den finns säkert på den svenska marknaden också.

 11. Nu äter inte jag bröd men gubben gör det och senaste brödrosten är en riktigt snygg och bra (vad jag förstår) från Russel Hobbs. Finns några modeller på Campadre just nu.
  Vår kaffebryggare i vårt ena hem är också en RH…snygg och ger gott kaffe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..