Saker man önskat att man hade tagit patent på

Innehåller reklam för Confident Living. Läs mer om min policy kring reklam h ä r.

För nåt år sedan frågade jag er om ni kunde tipsa om en bra lökhackare. Ett par av er tipsade då om den här och jag beställde en. Jag kan helt ärligt säga att under de 12 år jag har bloggat så är det här den a b s o l u t bästa produkt jag n å g o n s i n har gjort reklam för. För, jag har sedan jag köpte den skrivit om den flera gånger. Dessutom har jag köpt flera stycken sedan den första, eftersom jag ger bort den. Alla som får den säger att den är överlägsen allt de tidigare har haft. På 5-6 sekunder så har du superhackad lök.

 

Min mamma, som är en extremt duktig kock, fnös åt mig när jag började mitt halleluja-tal om den. Tyckte att det var årets mest överdrivna köksredskap. Tills jag köpte en till henne. Vet inte hur många gånger hon har sagt att ”den år s å bra Mona!”. Och jag ler i mjugg när hon säger att hon också börjat köpa den för att ge bort. Den är hyfsat svår att få tag i mellan varven men nu finns den HÄR. Den heter Veggichop.

 

Givetvis använder man den till allt annat som ska hackas också.

 

Ni MÅSTE tala om för mig vad ni tycker om den!

LOADING..