Hokus pokus på en måndag

Morning. Igår åkte jag ut till Medium-Christina då någon i mitt liv behövde en tid akut. Christina, som a l l t i d ställer upp, fixade givetvis så att vi kunde komma sent på eftermiddagen. Hon har inte bara readings utan igår kväll var det Personlig Utveckling som stod på agendan. Christina har jobbat professionellt med det i flera år och är grym.

Under tiden hängde jag med hennes hund Lotus och kollade på tv. Märklig känsla att inte göra ett skit på nästan två timmar. Hemma har jag alltid tv:n på som sällskap men jobbar samtidigt.

När dom var klara satt vi och snackade lite. Jag hade, som vanligt, ett par smörsmål så Christina tog fram Tarot-korten. Hon är ingen ”Tarot-läggare” men kan en del ändå.

Man kan ju tycka vad man vill om det här men det är ju märkligt att det a l l t i d kommer upp så träffande kort.

Personen jag hade med mig fick nedan kort och det gick en rysning genom kroppen.

Christina har länge tjatat på mig om att jag ska gå på en av hennes kurser; Medial- och personlig utveckling, men hittills har jag alltid varit upptagen dessa helgen. Nu, NU, har jag äntligen signat upp mig för nästa i början av maj. Vet att några av er här inne varit med och varit lyriska efteråt. Jag har helt ärligt inte riktigt tyckt att det skulle passa mig … ”medial utveckling” … alltså, vad ska jag med det till, jag går ju till källan direkt, Christina alltså, och frågar om saker!

 

Men, det är tydligen inte det som det handlar om och nu ska jag våga mig på det tänkte jag. En hel helg. Hallstavik. Någon annan som är sugen? HÄR hittar du info.

LOADING..