Fråga om Isadora

Inlägget innehåller annonslänk. Min policy kring reklam kan du läsa mer om här.

En fråga. Isadora har för mig alltid varit ett mindre bra budgetmärke men jag tycker att de har kammat till sig de senaste åren, eller har jag fel? Har förvisso bara provat ett par produkter. Nu ser jag att LYKO.SE har en megautförsäljning på allt möjligt, däribland nagellack från Isadora. Har någon av er provat just nagellacken?

 

HÄR finns dom!

 1. Älskar nagellacken från Isadora! De är bäst! Slår både dior, chanel, OPI och andra dyrisar. Bred pensel och torkar fort! och håller aplänge!

 2. Jag tycker att Isadoras lack är toppenbra! Lätta att måla på och sitter bra. har använt dessa i flera år! Sen tycker jag att de flesta lack slits om man jobbar mycket med händerna.
  Ska nog ta och skicka efter några nya, bra pris!

 3. Köp! Just derass nagelack är jättebra och jag har använt dem i flera år. Deras tillhörande topplack är även det jättebra. Är jag sugen på nya lack är det Isadora eller Essie som jag väljer.

 4. Jag alskar Isadora! Har aldrig haft lack som varit sa lattapplicerade. Anvander aven ogonskuggor och lappglans fran just Isadora, toppenbra tycker jag! Tyvarr (for mig) ar ju Isadora svenskt sa det saljs inte har och jag har verkligen svinsvart att hitta underlag till min ljusa skandinaviska hy och ogonskuggor har gar ofta i fargerna blatt och rott, jag vill ju ha brunt, koppar och guld! Men man blir ju desto gladare nar man val hittar nagot som passar. Sa fort nagon fragar vad jag vill ha sager jag nagellack fran Isadora och Djungelvral.

 5. Tycker Isadoras nagellack är helt ok, men har länge haft Essie som favorit. Just nu testar jag ett märke som heter Little Ondine. Det är vattenbaserat, luktfritt och utan massa onödiga kemikalier. Tror det kan bli en hit. Torkade asfort! Har peel-off-funktion, så himla smidigt när man vill ta bort det! Särskilt om det är lack med glitter!
  Ha en fin dag!
  Kram Sara

 6. De flesta av Isadoras produkter är jättebra. Använder i stort sett bara deras nagellack.
  Dessutom är de inte djurtestade.
  Det är det viktigaste för mig.

 7. De enda lack jag använder numera. Det enda dyrmärke jag ännu använder är Orly. I övrigt skänkte jag hela lådan med dyrlack till secondhand för nåt år sen. Jag gillar Isadoras mascaror också.

 8. Skitbra lack, har massor. Finns även ett fuskgellack som är ännu bättre. (Man målar på ett gel topcoat när man målat de andra lagren man vill ha)

 9. Tycker de lacken är svinbra. Brukar passa på att bunkra när jag är på gekås. De brukar ha en stor låda med lite udda (roliga…) färger för 29 kr där.

 10. Jättebra, köper bara det märket,
  Plus att de har en sort som heter: SugarNails som glittrar, med struktur… Borde falla dig i smaken.
  Annars är deras WonderNail bra då penseln är bred

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..