Min policy kring reklam och samarbeten i bloggen

Att värna om mina läsares och samarbetspartners förtroende har alltid varit prio ett för mig. Jag skriver aldrig om något jag själv inte kan stå för och skulle det vara något jag inte gillar så har jag inga problem med att kommunicera det. För mig handlar bloggen om att ärligt kunna ge inspiration och motivation till dig som läser mina reklaminlägg. Därför strävar jag efter att bloggen ständigt ska följa den svenska marknadsföringslagen.

SAMARBETEN & AFFILLIATELÄNKAR
Vid redaktionella samarbeten eller annonsinlägg där jag tex får ersättning av ett företag för ett inlägg här i bloggen eller på Instagram, märks detta alltid ut med; ”reklamsamarbete/inlägget innehåller annonslänkar/reklam för mina egna prylar/reklam för vänners produkter” tydligt högst upp i inlägget. Är inte inlägget märkt med detta är innehållet a l l t i d valt direkt från hjärtat och alltså i n t e i samarbete med en separat part.

Om jag hänvisar till köpställen där du kan hitta produkten jag skriver om och detta är kopplat till affiliatelänkar kommer du alltid hitta detta markerat högst upp i mitt inlägg. Det innebär att jag får en ersättning (några procent) av det som köps på den utvalda webbshoppen via min länk. Detta behöver däremot inte påverka hur jag väljer mitt innehåll i bloggen.

De företag jag samarbetar med väljs med omsorg och de måste vara helt i linje med mina egna värderingar och det jag tror/jobbar för. Jag tror på långsiktiga, professionella samarbeten som främjar både mig, företaget jag väljer samt läsaren.

PRESSUTSKICK & PRESSPROVER

Pressutskick och produktprover som skickas till mig garanteras inte att bli omnämnda. Jag väljer själv ut produkter och skriver endast om det som intresserar mig.

Produktrecensioner, tips och andra åsiktsbaserade inlägg är alltså grundade på mina egna erfarenheter och uppfattningar. De kan således inte påverkas av någon annan.

Allt bildmaterial på bloggen (dock ej pressmaterial som kan förekomma) är fotat av mig, ägs av mig och skyddas därför av upphovsrättslagen. Detta om inget annat anges.

 

 1. Hej Mona!
  En fråga angående bajssprayen (som jag är väldigt sugen på att prova!): tar den bort all lukt så att det luktar ”ingenting” eller komouflerar man bajslukten med någon annan doft (så att det istället stinker eucalyptus)?
  Tack för en toppenblogg!
  Kram/Karin

 2. Out of topic…men undrar hur det går för Moa? Har inte hört något sen sista insamlingen till henne. Eller har jag missat det måntro.
  Hoppas av hela mitt hjärta att hon har det bra!

  1. Jo, du har nog missat. Förra sommaren drogs ett jättedrev igång på en skvallersida. Jag har aldrig varit inne på den men fick det återberättad av flera, bl a Moa. Jag hängdes ut, hon hängdes ut. Det var allt från att jag hade tagit alla pengar själv till att hon inte existerade. Jag gick då ut i bloggen och bjöd in alla som ville på en dejt på Wilmer Kaffebar där vi skulle redovisa varenda krona med kvitton. Dock var kravet att alla skulle anmäla sig till detta då Malin behövde veta hur många mackor hon skulle göra. Inte en enda anmälde sig. Vad folk inte visste om, och som jag inte skrev, var att Moa också skulle komma på detta möte. Hon tog det här drevet väldigt, väldigt hårt och bad mig ta bort allt som jag skrivit om henne samt aldrig mer prata om henne i bloggen. Jag tog också det hela väldigt hårt. I synnerhet när hon i allra högsta grad existerar och jag har dessutom sett till att några av mina läsare, som jag litar på, blivit kompis med henne. Så, av respekt för henne kan jag inte prata om henne något mer. Och jag har lärt mig att aldrig mer hjälpa en enskild person via bloggen. Tyvärr, för jag fick en enorm respons.=(

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..