Rekordfika

Min allra bästa kompis är amerikanska. Hon bor med sin svenska man ute på en skärgårdsö sedan ett gäng år tillbaka. Vi hörs ofta men ses inte lika ofta. Tyvärr. Vi har varit soulmates i över 20 år och kan varandra utan och innan. I fredags skulle vi ta en fika. Jag hade dagen planerad och kände att en morgonfika med henne kunde inte bli så mycket bättre start på en fredag.

Efter en stund tittade vi på klockan. Fyra timmar hade passerat! Sweet Lord, sa vi båda … och pratade vidare i två timmar till. Jag tror aldrig jag har suttit och fikat så länge någonsin tidigare. En gång när jag var väldigt ung och precis hade träffat en kille, så hade jag världens längsta telefonsamtal. Vi pratade i 8 (!) timmar. Jag minns att jag till och med duschade under tiden … med luren på handfatet. Sinnessjukt.

 

Har ni några galna rekord?

LOADING..