Om den där oljan som skyddar mot skärmstrålning

Jag fick en kommentar och några mail om vad oljan från Annmarie Börlind har för effekt. Lägger därför upp pressmeddelandet så att ni kan läsa själva. Jag började idag med den och det ska bli spännande att se. Jag har hört talas om att just tagetes är en bra blomma att använda i hudvårdssammanhang. Och för er som undrar: nej, inga problem med att lägga ut Irénes offentliga kontaktuppgifter.

 1. Coolt! Har redan 10 steg i min rutin men blev sugen. Kom ihåg spf varje dag också folk, det skyddar också huden 🙂 Regeln är att om du ser dagsljus så finns det skäl att ha spf på sig, oavsett väder

 2. Är du så lat att du inte ens orkar läsa texten och sammanfatta vad du läst? Eller har du ens läst den? Och att lägga ut pressreleasen med kontaktpersonens mail och telefonnummer? Är du helt bakom?

  1. Hej du nya läsare här. Jag har läst, jag har inte gjort en sammanfattning och darling, det föreligger inget hinder i att lägga ut kontaktpersonens uppgifter. Ska du kommentera igen så använd en trevlig ton tack. Jag har nolltolerans mot lågbegåvade nättroll.

  2. … och du, ska du kommentera så använd för i helvete inte en fejkad emailadress. Sweet Lord, du är uppenbarligen någon som behöver mycket kärlek. Hoppas att livet är snällt mot dig.

   1. Alltså, jag är så jäkla förskonad från såna där dårar så de få gånger det kliver in nån här får jag en chock. Hur jävla svårt är det att vara vänlig i sin frågeställan…?!

  1. De säljs lite överallt, dock släpps just den här oljan inte förrän den 25:e januari. Googla ”annmarie börlind återförsäljare” så kan du hitta någon nära dig. Köper du så måste du berätta vad du tycker. Jag ska testa den slaviskt tills den tar slut, och se om jag märker någon skillnad.

 3. Fråga om produkten, den hjälper inte till mot de förändringar, rynkor/pigmentfläckar som man redan har? Utan den skyddar endast mot framtida ”skador”?

  1. Ja, så som jag har förstått det. Bromsar upp typ. Min mamma använder en kräm mot pigmenteringar som ska vara överlägsen allt, måste ta reda på vad den heter. Har glömt då det var ett namn jag aldrig hört tidigare. Återkommer!

  2. Fick svar nu: ”Neostrata Skinactive Retinol”. Jag har själv sett hennes pigmentfläckar i ansikte försvinna med den krämen så den ÄR verkligen svinbra. Dyr som satan, runt 800, men tydligen extremt dryg!

    1. Läs på om syror (i detta fallet retinol/vitamin a ) innan och använd inte andra syra märken samtidigt 🙂 Retinol är starkt, en av de starkaste, behandlar acne, rynkor och tar bort fläckar

     Bra info
     https://skincity.se/sv/tankapa-2

     Info om behandling av olika problem, tex pigmentfläckar, bläddra ner och läs 🙂
     https://skincity.se/sv/facts

     Lycka till, är så roligt när man hittar något som funkar Vitamin c har blekt mina en del

 4. Jag visste inte att tagetes var bra för det. Jag odlar alltid tagetes men tänkte nu att sommaren -18 blir det inga tagetes i min trädgård, de drar till sej massor av sniglar som tydligen älskar dessa blommor och äter upp dem.
  Jag har däremot torkat massor av ringblommor sen lagt dem i olivolja för att dra i några veckor. Därefter silar jag oljan och gör egen hudräm av oljan. Super bra. Recept finns lite vars stans på nätet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..