Dags för lite fejsfix

Eftersom jag inte sminkar mig varje dag utan endast smörjer in ansiktet med krämer … och då inte har glasögon på mig … så ser jag mig väldigt sällan i spegeln. Typ aldrig. Fick därför en chock härom dagen när jag väl gjorde det.

Jag har blivit en trött tant. Jag brukar alltid säga att jag inte vill se äldre ut på utsidan än vad jag känner mig på insidan men nu råkar jag se likadan ut som jag känner mig. 100 år. Skulle åtminstone vara tacksam om jag såg ut som den ålder jag faktiskt har. Surfade in hos min husgud Jenny på ArtFace.

Jag har gått hos Jenny i flera år … nej inget samarbete … och hon känner mitt ansikte bättre än jag själv gör så jag bestämde mig snabbt för att dra iväg ett meddelande till henne i stället.

Well, då har man något att se fram emot nästa helg!

 1. Du är rolig du!
  Här skriver du att du inte har nån koll på ditt fack och i inlägget innan blev du sminkad utav proffs – kanske lätt alzheimers!

   1. Nu kanske jag inte fattar men i ”roligaste helgen på länge” så blev du airbruschad och då kollade du väl hur det såg ut
    Nä, vad vet jag
    kram

    1. Nä, jag blev ”åtstramad och uppfräschad” med nån sorts nyttig syra. Ingen färg eller annat.. Kändes bara som kall luft men det var skönt!

 2. Men hörrödu, damen.
  Kollar du sällan i spegeln, behöver du ju inte göra det, när du har en ”dålig” dag – du är alltid snygg på alla bilder! Du ser dock trött ut i detta inlägget.

  1. Tack snälla du men även om jag aldrig använder filter på mina selfies så är det där nog en rätt ”lyckad” bild för jag ser värre ut i verkligheten!

 3. Var där idag och hon är fantastisk. Och till råga på allt får jag en sjukt välbehövlig komplimang: ”Du har ju gått här ett par år nu, men det är liksom som att tiden stått still med dig – du åldras ju inte”
  Shit liksom, hur snällt ?!? Jenny som alltid ser så fräsch ut…

 4. Vet du Mona, jag tycker absolut att du är så fin som du är! 🙂
  Fast var och en måste ju göra som man själv känner.
  Men du har verkligen inget att skämmas för som ser så bra ut! Kram

 5. Mona, ser ut som att du lider av samma åkomma som jag, rejäl viktminskning pga stress och sorger. På mig tar ansiktet första stryket när jag tappar i vikt, därefter nopparna och sen rumpan.
  172 cm lång och kämpat i 20 år att gå upp till 60kg, som mest har jag vägt 58kg, men nu står vågen på 52kg. Då ser jag ut som ett spöke i mitt 50+face. Inte ens Jenny kan fixa det nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..