Long time, no see

Igår tog jag en tvåtimmars lunch hos Malin på Wilmer tillsammans med LidbyLiving-Malin. Vi har inte setts på tre veckor och det är världsrekord.

Hon har varit i Florida och haft det skönt medan vi harvat runt i gråvädret här hemma i Stockholm. 

Jag skrattade ihjäl mig åt henne. För första gången i sitt liv har hon lösnaglar och är helt handikappad. Utan att hon tänker på det så spretar hon hela tiden med händerna. Det ser sjukt kul ut. 

SOM jag behövde skratta i ett par timmar! Nästa vecka ska vi hänga på Formex tillsammans. Jag ska se om jag hittar några roliga grejer att köpa in. 

Apropå nåt annat. Härom kvällen var jag hemma hos Wilmer-Malin på middag och då åt jag det här vid sidan om. Sa*an i gatan så gott bröd! Problemet är bara att det är jättesvårt att få tag i. Fick åka runt till fyra butiker innan jag hittade det. Semper är ju störst på glutenfritt men jag har svårt för mycket av deras utbud. Det här kommer dock bli en superfavorit. Lätt!

LOADING..