När man tar saker och ting i egna händer

Innehåller reklamlänkar

 

Vi har väntat sjukt länge på en jättestor leverans av juldekorationer från Kina. Fabriken vi jobbar med hade råkat missa att skicka våra grejer för några veckor sedan pga en mässa de var utställare på men igår landade kartongerna på Arlanda. I normala fall tar det sen 1-2 dagar innan man får det utskickat men den tiden hade vi inte. Våra återförsäljare, alltså de butiker ni handlar i, har ringt ner oss i väntan på leveranser. Med andra ord är varje passerad timme en timme för mycket. Alltså åkte vi ut till tullen på Arlanda igår och hämtade rubbet. 

17 megakartonger fyllda med tomtar. Tiotusentals. Truckföraren tittade på våra två bilar och sa: ”Öh, hur har ni tänkt lösa det här?!”

Men, en annan har ju varit med förr, hehe. Samma sak hände för 2-3 år sedan så nu bestämde vi oss för att strippa några av  lådorna och lägga in grejerna lösa ovanpå alla kartonger och i framsätena på våra två bilar. 

Vi fick givetvis in rubbet. Bra kvinna reder sig själv liksom.

 

Tillbaka till kontoret, räkna innehållet, in i hyllorna och sen börja packa. Jag tycker för övrigt att det är astråkigt att packa åf-ordrar. Bra mycket roligare att packa ordrar till er bloggläsare. Trycket är enormt just nu och vi är supersena med alla sorts leveranser. Det är så jäkla svårt att i förväg veta hur många beställningar man får när man skriver ett inlägg. Ibland kommer det bara 50 och ibland 250. Vi är ett plutteföretag så vi kan omöjligt lagerhålla exempelvis 250 blå cashmere-sjalar, det går liksom inte. Nästa år ska vi dock bygga upp ett lager av bajssprejer. Har en grej på gång som jag inte kan berätta om nu, måste se att det går i lås först.

Apropå bajssprejer, vi fick in en jättesändning i förra veckan. HÄR hittar du dom men som vanligt är det först till kvarn som gäller.

 

Jag tänkte att jag skulle fixa något till Black Friday också. Måste först komma på lite erbjudanden i vår pop up-butik. Den går före allt annat just nu.

 

Idag onsdag. På väg till jobbet för att packa ordrar, sen fylla bilen med varor till pop up:en i Bromma Blocks, sen styrelsemöte.

 

Men allra först ska jag böra dagen med en god frukost hos Malin på Wilmer Kaffebar. Ska se om hon äntligen har lyckats koka äggen perfekta.

LOADING..