Ödmjuk

TACK för alla fina kommenterar i mitt inlägg om talibanen och en eventuell diagnos. ❤️ Jag värdesätter verkligen era egna erfarenheter och att ni delar med er. Av alla kommentarer var det bara ett riktigt rövhål som skrev något elakt om min roll som mamma men det åkte i papperskorgen eftersom det var ett vidrigt personangrepp. Blir lite förvånad över hur någon lågbegåvad krake på allvar tror att jag godkänner en sån kommentar! Tillbaka till er andra;  det är verkligen sant så som någon av er skrev: man ä r inte sin diagnos, man h a r den. Så klokt. Jag har kontaktat skolan och hennes mentor tycker att en utredning är bra. Vi kommer gå vidare och jag tar med mig allt vad ni sagt och återkommer längre fram när vi vet mer!

 

Och vad beträffar min husspindel; jag har shitloads av släktingar till honom och jag låter dom alltid vara. Det är sällan de är på golvet, som den igår, utan dom brukar alltid knalla omkring längs taklisten i vardagsrummet. Den som däremot skiter i brallan när han ser dom är maken, hehe!

LOADING..