När man garvar läppen av sig

När jag läste kommentarerna på ett av mina Instagram-inlägg igår noterade jag att två bloggläsare skrivit att de skulle överraska mig med en grej.

 

Igår morse hade de tydligen varit på hotellet och letat efter mig i frukostsalen. Tyvärr missade dom mig. 

Några timmar senare kom jag in på mitt rum och hittade det här! Ni minns inlägget om toapapper va? I den här presentpåsen fanns inte bara det, nä, förutom hushållspapper hade brudarna även försett mig med Tena-skydd. Helvitti som jag skrattade.

Jefla dårar!

 

Tack tjejer, älskar er humor!❤️

 1. Men vad fasen vad kul! Kul att se att du har läsare med glimten i ögat! Skulle garva på mig om jag fick en sån present, underbart!

 2. Likewise Mona! ❤️ Vi har följt dig i många år. Många skratt och tårar vi har delat med dig!
  Hör av dig nästa gång du är i Göteborg så kanske vi stöter på varandra på riktigt utan att smyga runt i frukostsalar som stalkers!!

 3. Kan vara bra att ha om man håller på att kissa på sig,
  Detta var bra. Jag var på Festivalen men vågade inte gå fram till er.
  Zoegas har jag använd senaste 30 åren bästa kaffet som finns.
  Kram Mona ha det så bra som du kan med dit stressiga liv.

   1. Kanske det blir nån mer gång, du verkar ju ha det körigt. Älskar din blogg även om jag är en gammal käring.
    Hoppas att du kan ta det vackert. Men ser att du har tiotusen grejer som ska fixas. Ska gå och prova ut nya glasögon får se vart jag hamnar om det blir synoptik. Senaste kostade en förmögenhet men har varit bra men nu är det dags igen vad har du för synpunkter.
    Kramen igen

    1. Rekommenderar självklart Synoptik och hoppas verkligen att du hittar ett par som inte kostar alltför mycket. Vet att de brukar ha bra kampanjer! Det var v e r k l i g e n synd att du inte kom till montern!

 4. Jamen det var då själva fan att jag totalt missat att du är/var i Göteborg. Det tar ju 20 minuter med tåget härifrån. Hade lätt kommit och sagt hej.
  Presenten var skit!rolig! älskar den sortens humor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..