Veckans klipp!

Reklam för min egna prylar

Nu har Wendy bestämt att vi ska sänka priserna med 50% på våra t-shirts. Eller ”toppar” som man säger på klädspråk.

Den här långärmade är supersnygg på. Nu är Maggan, som ni ser här, väry much smalare än jag, men den är precis lika snygg på mig, hehe! Har dock ingen bra bild att visa. Finns i flera färger och jag brukar ha mina under en kavaj/kofta eftersom jag inte gillar kläder som sitter fööör tajt, då ser man bara en del av blingt, superfint.

Ovan, Stiletto, är Wendys favorit. Men, så är hon från Las Vegas också!

Nu när jag ska länka ser jag att hon satt ner priset på den här tröjan också.

Finns även i svart/grå. Dragkedjan går att stänga.

 

Allt funkar lika bra till vardag som till fest. De kortärmade är stora i storlekarna.

 

Superpriserna hittar du HÄR!

LOADING..