Det finns stunder och ställen man ska hålla sig nykter på

Den här snubben satt i finkan, blev full … på fängelse-hembränt (japp, allt går i USA) och råkade säga ja till en liten tatuering. Nu är han fri och berättar att han har lite problem att få jobb.

 

#noshit

 1. Fy fan! Ångest!
  Förstår faktiskt inte folk som tatuerar sig i ansiktet i nyktert tillstånd heller.
  Men hallå! Om man ångrar sig då? Är det kul att vara toktatuerad i ansiktet när man får barn och när man kommer upp i 50-60 årsåldern?
  Själv tycker jag det är gräsligt. Nån liten nånstans kunde väl gå an om man nu skulle vilja men hela kroppen. Nääää!

 2. Nu gråter han ut för att han inte får några jobb på grund av tatueringen. Varför är jag inte förvånad? Tatueringar javisst, men inte i ansiktet och/eller på halsen. Bör han inte på Nya Zeeland? Eller har jag bara fått för mig det?

 3. Han får väl odla skägg …
  Eller tatuera om det till tredagars stubb! Går det med ögonbryn så går det väl med skägg 😉
  Gör det ont får han väl ta sig en ny fylla!

 4. Jobbar med äldre. Har börjat dyka upp personer med större tatueringar på kroppen. Ser inte SÅ vackert ut längre, i de flesta fall, när hudens elasticitet ändras.

 5. En chef han varit hos ville ju inte ens titta åt honom igen. Tur för honom iaf att det var nån snäll människa som ville hjälpa honom att lasta bort skiten!

 6. Jag funderar lite över personens omdöme och vad det gör för möjligheterna att få jobb. Vi har alltså en kille som dels valt att utföra brottsliga handlingar, som han uppenbarligen inte klarade att planera och genomföra på ett ”bra” sätt , eftersom han åkte fast. Väl inom lås och bom tog han beslutet att dricka rejält med hembränt kokt på Gud vet vad (svettiga strumpor?) och därtill har han tyckt det vara en god idé att nån annan kriminell skulle tatuera honom. I ansiktet. På fyllan. Det motivet.
  Tatueringen är bedrövlig, ja. Men vägen fram till att den blev av ser jag som en större anledning till att inte vilja anställa honom, än kluddet i sig.

 7. Källkritisk eller?
  Om du hade läst stod det också han suttit inne för väpnat rån vilket jag tror spelar in ganska mycket (;

  1. Ähum, v a d har det med saken att göra? Mitt inlägg hade BARA med tatueringen att göra, nothing else! … sen tror jag nog inte att man ska ta saker och ting för givet. Att, bara för att man utfört ett väpnat rån, så har man en större benägenhet att tatuera sig i ansiktet. Det som däremot får mig att höja på ögonbrynen är att det uppenbarligen fanns väldigt mycket hembränt att tillgå inne i fängelset.

   1. Fängelsetatueringar är en gammal företeelse som fanns långt före vanliga Svenssons tog efter.
    Motiven bestående av droppar, prickar, taggtråd mm mm symboliserar olika saker men ofta vilket slags brott den intagne sitter inne för. Kortlekar vill signalera till andra att man är våghalsig som person och gillar vadhållning.
    Jag tror nog att han med denna visserligen misslyckade tatuering ville visa vem han var.
    Så ja, jag är nog också benägen att tro att tatueringen spelar in med tanke på hans brott.
    Fast allt det här är lätt att Googla på om man vill veta mera:)

    1. Jo, jag vet, men det han har tatuerat är hans smeknamn…Allt det andra har man ju sett, men aldrig det här. Över hela ansiktet alltså..

     1. Det är precis det jag mebar: vi har sett annat, men inte det här. Omdöme i lite annorlunda omfattning. Impulsivitet och inte bäst på långsiktiga beslut = oftast inte det hetaste på ett CV. En tatuering är en tatuering, men hur den ser ut, var och hur den sitter säger något om personen den sitter på. På gott och ont.

    2. Det var väldigt vanligt att sjömän tatuerade sig förr. Missta inte alla gamla gubbar ( för det är främst gubbar) för kåkfarare. Inte för att jag tror att de heller var speciellt nyktra när de gaddade sig. Min morfar hade de tre prickarna som symboliserar ” tro-hopp-kärlek” på ”lösskinnet” vid tummen och något som skulle likna ett ankare på armen.

 8. Hade han bott i Sverige kunde han stämt någon för kränkande särbehandling och kanske rentav fått rätt.
  Vad jag tycker om det vill jag låta vara osagt mer än att det är bra att han inte bor här.

 9. Det ”väpnade rånet” var att han drog kniv mot en turist som skulle köpa marijuana av honom men hade ångrat sig. Läste nånstans att tanken var att den skulle vara rätt liten men eftersom de var fulla så blev det lite större än vad han hade tänkt.

 10. He he där spriten går in går vettet ut…..tycker han ser ganska nöjd ut trots allt.
  Han får väl söka sig till filmindustrin, för ett statistjobb i en fängelsefilm eller serie kan väl inte bli nåt problem att få….

 11. Nja, jag vet inte vad jag tycker… eller jag tycker att han ser
  för jävlig ut. Egentligen är det inte så noga om han är tatuerad
  eller inte, han är ändå en förlorad människa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..