Mera bajssprejer, tjohooo!

Reklam för mina bajssprejer

 

För några år sedan hittade jag 2000-talets absolut bästa produkt, Poo-Pourri. En bajssprej. Japp, du hörde rätt. En sprejflaska med eteriska oljor som du använder innan du bajsar. Man sprejar tre-fyra sprut ned i vattnet innan du sätter dig och oljorna ”kapslar” in lukten.

Först tänkte jag att kan ju bara inte funka. Köpte hem, testade och oj som det fungerade. Frågade er läsare om vad ni trodde om idén … om jag skulle köpa in. Första leveransen tog slut på ett par timmar. Sen har det rullat på i sjuka mängder. Sprejen är e x t r e m t effektiv och är världens bästa present eftersom alla bajsar och få tycker att det luktar blommor efteråt. Många av mina kunder köper den till sina barn som går i skolan och som inte velat gå på toa där. Perfekt att ha på jobbet. ”Men då vet ju folk att man har bajsat!” Ehh, ja, men det är väl bättre att det luktar gott?!”

 

Det finns även en fotsvettssprej, Shoe-Pourri, men de har gjort om ingredienserna i den och ännu inte fått den godkänd av EU. Har en sinnessjuk efterfrågan på den då den är den enda produkten på marknaden som verkligen fungerar till 100%. Har lovat er att så fort det är grönt ljus, så kommer jag tala om det här.

 

Hur som. Det har kommit någon liknande historia på marknaden men Poo-Pourri är miljövänlig så jag föredrar den alla dagar i veckan. Problemet har dock varit att tillverkaren inte kanske har fattat det här med att det finns länder utan för USA som är en jättemarknad. Mycket strul med leveranser. Har man e-handel så måste saker och ting gå fort. Då går det inte att lova att man ska få varorna inom 10 dagar, för att först 4 veckor senare få dom. Vi har haft megaproblem och har framfört det och nu är vi nere på rekordkorta leveranser från dom, typ 2 veckor. *ironisk*

 

På tisdag får vi en ny leverans. Vi beställer mycket varje gång men det har ändå en förmåga att ta slut och när jag gör reklam här inne så vet jag aldrig på förhand om jag får 50 ordrar eller 200. Därför skriver jag nu att det är först till kvarn som gäller.

 

Till er som är tveksamma; prova. På riktigt. Ni kommer på fullaste allvar att fortsätta att köpa sprejen för den ÄR verkligen bra. Sjukt bra ge-bort-present.

 

HÄR hittar ni dom!

  1. Absolut bäst. Och helt riktigt den grymmaste ”gå-bort”presenten. Alla jag har introducerat den för är sjukt nöjda. För att inte tala om hur nöjd jag är när jag bor på hotel med maken…:-))))). Tror inte folk fattar hur bra den är. Köp, köp du kommer inte ångra dig och den är dryg alla dofterna är bra, jag har flera olika. Ett litet tips bara, lägg den i en plastpåse i handväskan den har en tendens att dofta ”utanför” sin lilla flaska, alltså ingen dålig stank men en doft…:-). Och nä jag är inte sponsrad bara nöjd kund.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..