And the summer continues

Tog en långfrukost med LidbyLiving-Malin igår men var så inne i våra diskussioner att jag glömde att fota henne. Några timmar senare flög hon tillbaka till Mallis. Planen är att jag och Wilmer-Malin ska åka över en långhelg i höst men jag vet f-n inte hur jag ska få ihop tiden för det. 

Pussade Malin hejdå och drog vidare till Tandläkar-Tove. Eller ”Snygg-Tove” som det står i min telefonbok. Jag har ju tandställning sedan i höstas. Invisalign. Två transparenta skenor som jag tar ur när jag äter. Tänderna har flyttat på sig jättemycket och jag är snart klar. Tove funderar lite på om hon inte ska sätta in fasader, eller vad det nu hette. Inte såna där kritvita historier som en del har, utan bara lite fräschare. Hon vill göra det eftersom jag har ”tuggat” ner några av tänderna alldeles snett. Jag ska visa bilder senare. Vi bestämmer det här efter sommaren.

 

Drog vidare till jobbet för att hjälpa till att packa ordrar. Sen hem för att kolla vad som hänt med vår vattenläcka i källaren. Bajs-Malin skickade över ett par av sina svinbra killar, som gick igenom och spårade problemet. Som tur är så är det inget allvarligt. Ett rör ska täppas igen, allt ska torka sen ska nytt tak sättas upp. Fifan så jefla skönt. Blev aningen svettig där ett tag. 

Stack iväg till Fredells Byggvaruhus och köpte lister. Herregud, det här huset ä t e r lister.

 

Sen dubbelkollade jag att slipmaskinen jag ska hyra i helgen är undanlagd till mig på ett ställe på andra sidan stan. Hämtar den idag och det ska bli väry spännande och se om jag klarar av att slipa köksgolvet. 

Sen fyllde jag bilen och drog till återvinningen. 23 vändor sedan i början av juni. Någon föreslog att vi skulle hyra en container men det går inte eftersom det mesta lämnas till Återbruket. 

Från Återvinningen är det inte långt till Bromma Blocks, vår galleria här i hooden. När jag var hos Wendy förra helgen så träffade jag hennes svägerska, som jag så klart känner. Hon, Ann-Marie, hade en sån sjukt god parfym på sig. Givetvis var jag tvungen att sladda in på Åhléns hemsida och beställa. (Är ansluten till Refunder så jag får återbäring när jag handlar via nätet.)

Igår fick jag sms om att jag kunde hämta parfymen.

Gick vidare upp till andra våningsplanet för att kolla in den här lokalen. Reklamskyltarna är för klädbutiken som ligger mitt emot, Katarina & Vänner. Jag känner Katarina, hennes dotter är en av talibanens bästa kompisar. Bakom dom här skyltarna har det legat en inredningsbutik. Den gick i konkurs nyligen. Sånt är alltid tråkigt men just i det här fallet så är vi några stycken som inte tyckte det var ett jäkla dugg tråkigt men det är en annan historia.

 

I slutet av september öppnar vi en pop up där. Har ju haft pop up i Bromma Blocks 4 gånger tidigare, alltid runt jul, och nu när den är dåren är borta så fick jag tillbaka lusten igen. Extra kul att centrumledningen blev jätteglada över att vi är tillbaka.

 

Det här bestämde vi lite hastigt och lustigt och det ställer till en del problem om jag ska vara ärlig. Jag har en sinnessjukt inbokad höst så jag vete sjutton hur jag ska hinna med, men, helt ärligt jobbar jag som bäst när jag är extremt pressad. Den här gången är vi dock två stycken som kommer vara huvudansvariga. Thank you Lord för det.

Först i rulltrappan ned mot parkeringen insåg jag att jag hade mina pyjamasbrallor på mig. Hello sexy!

Rev upp Åhléns-paketet i bilen. Superfin kartong, lite sammetsfeeling. Sprutade på mig parfymen och den är to die for!

Helvitti så gott jag doftade!

Åkte hem och släpade ut talibanens sminkbords-stol på altanen. För nåt år sen sprejfärgade jag den men det hade nötts av så nu var det dags för en ny vända. Ska klarlacka den så att färgen inte nöts av så lätt. Kvällen ägnades åt brun-utan-sol. Jag var tvungen att testa den där nya TanCan-moussen som vi fick in i veckan. Mer om det i helgen.

 

Idag är det fredag och jag måste vara på jobbet fram till 14.00. Har inte jobbat så mycket på flera veckor, hehe. Ska ha möte/minikonferens med ny arbetskompis och planera in hösten. Våra mässor sätter ju igång nu i augusti (Formex i Stockholm och motsvarande i Norge blääääk.)

 

Kommer räkna minutrarna tills jag kan åka och hämta slipmaskinen. Supertaggad över att slipa köksgolvet.

LOADING..