Alltså, det här med modetrender

För ett tag sedan var jag på en kryssning med Daisy Beauty Magazine. En beautyresa där jag som vanligt fick lära mig massor. Med på kryssningen var en välkänd make up-artist. Hon visade en make up under konferensen och berättade lite om sig själv. På kvällen skulle vi alla äta middag och när hon kom inglidande i restaurangen höll jag på att tappa mitt champagne-glas i golvet. På sig hade hon morgontofflor och en morgonrock. Jag tänkte att, hon kanske var trött efter dagen och det kanske till och med v a r lite coolt att hon sket i att klä upp sig, utan kom i nattsärken. Typ. Var på väg att ta ett kort på henne och ha med i inlägget jag gjorde nästa dag, men var rädd att hon kanske skulle ta illa upp, så jag avstod.

 

Det går någon vecka och jag surfar runt lite på nätet. På olika hemsidor. På flera utländska modetidningar.

Det ploppar upp bilder här och var på modeller i kimonos och morgonrockar. Tänker inte så mycket på det. Klickar vidare.

Men, vid ett tillfälle tänker jag; ”det var fasen vad det verkar vara inne att ha på sig en kimono på morgnarna”.

 

I förra veckan hade jag tv4 på i bakgrunden. Sommarkrysset med Gry Forsell. Uppträdande av Rebecka och Fiona, några unga bönor som lyckats bra i amerikat. Jag jobbar med datorn i knät medan brudarna sjunger. Plötsligt tittar jag upp.

Men vad f a n är det här; dom har också morgonrockar och pyjamas på sig!

 

Googlar lite och läser att det är den hetaste trenden just nu. Att ha på sig en jefla morgonrock när man går ut.

Jag ska till Mall of Scandinavia i morgon. Ere nån som ska mé?

 

  1. Följer gärna med iklädd min svarta fleecemorgonrock med vita prickar på. Är säkert sliten på rätt ställen också efter några års användning, haha.

  2. Haha – du är ju för skön!! Håller dock med dig – morgonrock liksom! ska till Bromma på tisdag – finns tydligen en stor djuraffär där som skall besökas – nån som varit där?- är det nåt att ha? /trevlig midsommar

  3. Mona – vart har du köpt morgonrocken du har på bilden?!!! :-O Är precis en sån färgglad jag letat efter utan att hitta någonstans på nätet! Hittar bara tant-modeller eller neutrala färger.
    Har du möjligtvis någon rabattkod på den butiken (frågar, även om det verkar fräckt)?

  4. Du är så jäkla skön, alltså! Jag köpte en sån där morgonrock när jag skulle till Mallis. Enbart för att ha på mig till och från stranden. Eller, njae, inte enbart, mera för att dölja vissa kroppsdelar. Var ca 15 meter till stranden, så den blev liksom inte så sliten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..