Det här med att blogga från en telefon

                I SAMARBETE MED ZOÉGAS


Jag är hos ZOÉGAS i Helsingborg och har the time of my life med Magdalena och Paula. Lämnade datorn hemma … huge mistake eftersom jag inte kan blogga från mobilen. Det blir liksom pekfingervalsen och tar hundra år. 

Vi är här för att gå i kaffeskola och lära oss mer om kaffe. 


Glömde solbrillorna hemma och fick låna Paulas. Vi äter gott, skrattar som dårar och tar vara på livet.
Undrar en sak.


När vi satt där kom Hells Angels körandes förbi, parkerade hojarna, tittade på när en kompis burnade flera gånger, satte sig på hojarna och brummade iväg. Ett stopp på 5 minuter för allas åskådan. But why? 
Vi knallade vidare och hamnade på en fantastisk restaurang.

Paula skulle böja sig fram och dofta på maten.


Det gick inte så bra.


Det här är marknadschefen Hans. Han var med oss i Kenya i november men då var han försäljningschef och hette Hasse. Nu döpte vi om honom till Hans Majestät. Vi tjatar hål i huvudet på honom om att vi ska åka till Rwanda och besöka kaffeplantager nästa år men än så länge har vi inte lyckats övertala honom. Han tycker mest att vi är jobbiga!


Vet inte riktigt var jag bor men hotellet är superfint.


 Började dock med att jag fastnade i hissen!


Ska berätta mer om syftet med det här besöket senare. Önskar dock att alla visste hur resan från en kaffeböna till en färdig kopp kaffe ser ut, ett otroligt jobb och hantverk och i n g e n skulle dricka annat än ZOÉGAS om ni visste. Men, jag återkommer i ett utförligare inlägg och avslutar den här pekfingervalsen … som tagit ett par timmar!
Nu ska vi strax till rosteriet och rosta vår egen personliga blandning.

LOADING..