Vårkläder

Härom dagen fick jag hem en beställning kläder och jag hade inte tänkt visa om det inte vore för talibanen. Behövde lite nya kläder till våren då jag gjort en storrensning här hemma. Jag blir för övrigt löjligt glad när jag får sms om att jag har paket att hämta på dyr-ICA.

 

Talibanen satt i soffan när jag packade upp paketen och glad i hågen provade jag allt. 

Kolla vad fina! Jag har dock en förmåga att beställa lite för stora kläder, 42 när jag kan ha 38-40, men det gör inget. 

Försöker vänja mig vid att ha lite kortare ärm. Sjukt svårt då jag har sådana komplex för mina armar. Blev tokkär i den här blusen. Den blev solklar favorit. 

Och så gillade jag den här ”koftan” som är lite, lite glittrig.

Var på toppenhumör … tills talibanen sa att jag såg ut som en gammal tant i alla kläder. Jefla unge, hon kommer inte få en spänn när jag dör.

 

Lite senare på kvällen var jag och Wendy på galapremiären av Alien. Vi gick in i salongen och satte oss och efter en stund kom jag på att jag var tvungen att ha dricka innan filmen skulle börja. Lämnar min jacka och går ut i foajén. Det var packat med folk. Hittar dricka och sicksackar mig tillbaka till min plats. Vad jag inte hörde när jag gick ut från salongen var Wendys rop efter mig.

Hade jag gjort det så hade jag inte behövt gå iväg med alla lapparna på mina nya kläder. Folk måste ha trott att jag köpt kläder för att lämna tillbaka dom. Fifan som jag skämdes.

 

(Vet att jag får frågan: Cream-kläderna kommer från Ellos och Cream-clothing.com)

LOADING..