Åh vilket roligt möte jag var på igår

Hörni, är det några som dricker vin här inne?

 

Ni vet Malin, LidbyLiving-Malin? Hon är gift med Johan …  som råkar vara en stor vinimportör och har specialiserat sig på kvalitetsviner. Och bara för att det är kvalitetsviner betyder inte det att det är dyra viner. Inte alls faktiskt.

Hur som. Igår var jag på hans kontor och träffade tjejerna på marknadsavdelningen; Karin med K, Pauline och Johanna. Johanna ser lite stiff ut på bilden men det var hon verkligen inte. Däremot så bor det någon i hennes mage som flyttar ut om några veckor. Dom här damerna vet vad de pratar om och det var väldigt intressant att lyssna på. Vi pratar om att göra något kul tillsammans i höst, tillsammans med er läsare.

 

Är ni på?!

  1. Jag har sen några år tillbaka blivit intresserad och börjat utforska viner av alla de sorter och det finns ju några stycken. Min gubbe har numera slutat undra över varför det alltid dukas med tre vinglas eftersom han har förstått att man, enligt mig, ”måste” testa o jämföra. Jag sitter som en förväntansfull hund och vill höra vad han tycker 🙂 Skulle vara kul att få hänga med på någonting ni syr ihop.

  2. Ärligt? Nej. Gillar inte hur alkohol glorifieras och har ett romantiskt skimmer över sig. Särskilt i reklam, bloggar och filmer mm. Det är alldeles för många som har ett osunt förhållande till att dricka och har det som ett alibi att kunna ”ta ett glas vin” till maten jämt för det är så socialt och trevligt… det är lika när man ska ha små presenter till barnens lärare/ jobbarkompisens födelsedag/ avtackning mm så ger många En flaska vin, utan att känna personen 100%. Det kan vara riktigt fel present till riktigt fel person.
    Så nej, blogga gärna om annat men inte om alkohol!

    1. Jag är med på vad du säger, Linnea. Samtidigt tycker jag att det är svårt att censurera inlägg som innehåller något som anknyter till riskbruk/missbruk. Jag tycker att ”normalbrukaren” har rätten till att såväl prata om samt att ”dricka sitt vin”.

  3. Johan Lidbys vinhandel var den i särklass trevligaste importören när jag gick på många vinmässor under sommelierutbildningen.

  4. Oh ja !! Som andra skrivit – gärna med respektive ☺☺ har en väldigt vininttesserad sambo som förövrigt råkar jobba på Kavli

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..