BÄSTA tävlingen för dig som älskar beauty!

Hörrni, jag tjatar ju jämt om skönhetsmagasinet DaisyBeauty, så nu tänker jag tävla ut en årsprenumeration.

Är du genuint intresserad av skönhetsvård så är det här den ENDA tidningen som är värd att läsa i genren. Eller ja, i alla fall den enda som är producerad av branschens absoluta toppskribenter med the väry best know how.

 

Kraven på dom är enorma från chefredaktören, Madame Norman herself. Hon jobbar bara med de bästa. Då blir resultatet därefter också.

Eftersom jag alldeles nyligen kommit på att det här med hudvård och skönhet är ofantligt intressant … och viktigt … vill jag givetvis sprida denna fantastiska tidning till så många som möjligt. Kunde jag skulle jag ge bort ett ex till varenda läsare, så får ni själva se hur förvånade ni blir över h u r intressant det är och h u r bra tidningen är, men se, det går ju inte. Jag är för övrigt en fullt betalande prenumerant!

 

Jag skrev till Kicki att jag ville tävla ut en årsprenumeration, och det fick jag. Tävlingen avslutas nu på söndag kl 09.00. Here we go!

 

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adress (bara jag ser dina uppgifter)’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’När kom första numret av Daisy Beauty ut? År och månad tack!’ type=’name’ required=’1’/][/contact-form]

 

  1. Hur tävlar man? Skulle vara kul att vinna, är precis som du var när du var ung dvs totalt obrydd om huden men det kanske är dags att ändra på det och vilket sätt är bättre än att få tips från branschens bästa!

    1. Du svarar på frågan i formuläret! Fyll i alla uppgifter, det är bara jag som kan se det du skriver. På söndag dras vinnaren! Good luck!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..