Vad som händer när man råkar få lite guldfärg över

Min nya hobby är sprejfärg. Det funkar nämligen på det mesta och det går fort som fasen.

Inte för att jag vet var den ska stå, men jag har ju ett garage i worst case, hehe!

  1. Härligt med en guldstol! Och apropå att måla möbler… När du målade skåp och tv-bänk (har jag för mig att det var) svarta, vad använde du för färg då? För visst är det ekmöbler du har målat? Jag är så otroooligt trött på ett sideboard i ek och vill måla det svart, men sambon har gett sig fasen på att det inte kommer att bli bra! Varför undrar jag såklart, men han bara vet att det är så 😉
    Därför tänkte jag bevisa för honom att det VISST blir bra! Gott nytt år på dig 🙂

    1. Så där ja, nu ska vi inte vara såna, hehe! Nämen allvarligt, jag ska köra en sån där industrihögtryck där i vår/sommar…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..