Det här med medium

I söndagskväll var jag hemma hos Christina, ”mitt” medium, och åt middag. Hon ringde tidigare i veckan och tyckte att jag skulle komma över för en ny reading så vi började med det. Sjukt läskigt att hon har koll på vad som kommer att hända. Och ja, jaaaaa, jag vet att ni tvivlare muttrar högt om ”självuppfyllande profetior”, men skit i det nu, j a g tror på det här. Dessutom har allt hon tidigare sagt stämt så jag tvekar inte en sekund på hennes förmåga.

img_5392

 

Readingen höll på i nästan 2 timmar och inleddes med att hon säger att ”herregud vad du är stressad, din hjärna går i 180, du m å s t e lugna ner dig, du måste det Mona” och under hela tiden hon pratade kom hon tillbaka till just det här med att jag är sönderstressad mentalt.

 

När hon var klar berättade hon att hon dagen före köpt nya Tarot-kort. Hon tog fram dom och bad mig blanda dom, hålla kortleken upp och ned för att dölja bilderna och till sist välja ett kort på måfå.

img_5386

Jag vänder på kortet och ser det här. Höll fan på att smälla av. V a d exakt var oddsen för det?

img_5388

Intressant. Och jag ska verkligen försöka följa råden.

 

Jag är en total sucker för det här med medium och det är svårt att inte tro på när Christina säger saker som hon helt jefla omöjligt kan veta. När jag fick frågan från Kicki på Daisy Beauty om att hänga med till London för några veckor sedan, så träffade jag Christina nästa morgon. Hon säger då ”jag ser att du ska till London.” Ehh, jag hade inte ens hunnit berätta det för min man, än mindre någon annan. HUR kunde hon veta det, va va va?! Likadant var det med det här programledarjobbet i Youtube-serien med Ellos: Innan jag gick på audition för det så berättade Christina att jag skulle få det. Dock beskrev hon det med att jag skulle ”jobba med något luftburet” (internet) … ”jag ser typ en ”Sänd”-knapp och det är i ett element du trivs i” … och … ”det är inte dina ord men du äger dom” (vi har ju en del manus att rätta oss efter) och ”det här är något helt nytt för dig”. 

 

Hon sa en hel del mer då och det roliga var att jag visste inte ens vad det var för audition jag skulle på. Hade blivit ombedd av någon att infinna mig på en viss adress en viss dag. När jag väl kom dit och fick reda på att det var ett programledarjobb på Youtube så ramlade polletten ned. När jag gick därifrån vågade jag ändå inte tro på att Christina sagt att jobbet var mitt … och det blev det ju.

 

Nu tvekar jag inte en sekund på vad hon säger. Jag har fattat en del arbetsrelaterade beslut och varje gång jag träffar henne så bekräftar hon det jag redan har bestämt. Sedan berättar hon vad som kommer hända. Jäkligt spännande. Jag vet att många av er har varit hos henne och även att ett gäng ute i landet har kört en telefonreading med henne. Efter nyår höjer hon priset från 800 till 1100 (om jag minns rätt) så passa på nu att boka tid … om ni är intresserade. Det var inte därför jag skrev det här, men jag vet att ni är flera som kommer fråga så HÄR hittar ni henne.

 1. Tänk inte på alla som inte tror, man vet väl själv. Tyvärr finns det så många som förstör detta ”mediala rum” och sänker för dem som verkligen har gåvan att förmedla. Det är typiskt att hon är i Täby, vet du någon bra i Nacka, eller kan du fråga Christina om hon kan rekommendera någon? Har lite svårt att åka ut till Täby.
  Men tänk på vad hon säger om det där med stress, det är ingen annan som tänker på det/ eller gör något åt det, för dig. Jag får fortfarande betala för att bränt ut mig när jag var 25 och idag är jag 45. Det är så lätt att ignorera tecknen och tänka ”ska bara”… Stor kram och ta hand om dig

 2. Hej Mona, jag var där i söndags jag med.
  Jag blev enormt tagen av Christinas arbete. Gick därifrån och kände mig ganska tillfreds. Dock har jag lång väg att gå tror jag och jag kommer besöka henne igen.
  Tack för att du skrev om henne!
  Hoppas det löser sig för dig och stressen

   1. Nej, jag gick nog innan henne. strax efter 17 gick jag. Jag skulle verkligen rekommendera henne till alla. Tack Mona för att du tipsar.
    Kram

 3. Jag var också där för ett par månader sen och hon är så bra! Kan varmt rekommendera henne. En mysig person man bara vill hänga med 🙂 Lyckos dig Mona!

 4. Har du sett ”En natt på slottet” på måndagar i sjuan?
  Ett medium som verkar grymt duktig. Kända svenskar som kommer dit, vissa tror och vissa är grymt skeptiska. Väldigt kul att se folk som blir väldigt förvånade då dom inte”tror alls på spöken;-)”haha.
  Gå in på playen och kolla.
  Healar Christina också? Healingen har hjälpt mig otroligt mycket. Hjälpte mig då jag hade väldiga spänningar i ryggen efter en olycka.
  Tänkte det kan vara nåt för din dotter att släppa på spänningar. Jag blev helt bra i min rygg. Och då hade jag provat alla möjliga andra behandlingar och sjukgymnastik som inte hjälpte ett dugg. Och då gick jag i flera år med detta innan jag kom i kontakt med healingen. Kram

 5. Hej
  Ny läsare här. Inte så van att läsa bloggar :-). Finns det något sätt att komma till början av din blogg (eller i alla fall läsa 2016 års inlägg) utan att behöva gå ned längst ned och liksom klicka sig baklänges?

 6. ”Hon ringde tidigare i veckan och tyckte att jag skulle komma över för en ny reading”

  Låter inte bra att hon att hon jagar klienter = pengar.

  1. Well, nu är vi ju kompisar privat vilket gör att hon av flera anledningar visste att jag behövde träffa henne. Hon skulle för övrigt ALDRIG ringa in klienter. Hon har så det räcker och blir över, trust me..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..