Och dagarna springer iväg

I torsdags var jag bjuden på årets första julbord … som gick av stapeln på Viking Lines Gabriella.

img_4368

img_4367

img_4372

Chäääferna Gabriella och Eleonora var givetvis på plats.

img_4373
img_4377

Julbordet i år är komponerat av en stjärnkock, som jag just nu glömt bort namnet på men det var sagolikt gott.

img_4376

Jag är ju en sucker för lutfisk, så jag hoppade allt vad sill hette och gick rakt på det gottaste, hehe. Det finns i n g e n t i n g som slår lutfisk på julbordet!

 

I går morse var jag på jobbet 06.45 och flyttade runt halva lagret. Vi har tagit över skandinavien-distributionen av ett känt varumärke och måste göra plats för det.

img_4380

Några timmar senare satte jag mig i bilen och åkte till mässan, men på vägen dit sladdade jag in här, på Årsta Partihallar. Om en vecka har dansskolan sin terminsavslutning för alla släktingar, vänner och folk på stan. (Kom gärna dit och titta, 100 kr för en timmes dansshow. Dom är SKITDUKTIGA. St Jacobis gymnasium i Vällingby. Showerna är 12.00, 14.00, 16.00 på lördag och söndag.) Där kommer man även kunna köpa fika samt superfina rosor till danseleverna. Jag beställde shitloads eftersom vi fick så många komplimanger för kvaliteten på dom förra gången.

img_4384

Sen åkte jag vidare till Stockholmsmässans garage där jag mötte upp L’Oréal-Lena. Hon skulle betala i automaten och jag hånade henne lite för att hon inte fattade varför det inte fungerade med hennes kort. Typ: ”du är ju så blond!” Tills vi kom på att MITT kort satt kvar i maskinen.

 

Det är nån sorts pågående skönhetsmässa och jag var där för att träffa mina kompisar Tina och Tanja som driver Lyxcosmetics. Men, innan vi gick till dom så hann vi runt en sväng. 

img_4385

Vi höjde lite på ögonbrynen när vi såg den här skylten.

img_4419

Blev jätteglad när jag träffade Magnus på Reserol. Jag äter ju det och det är fanimej den bästa uppfinning sen cykelpumpen. Det visade sig att Magnus och Lena kände varandra. Detta då huvudämnet i Reserol, Reservatrol, finns i Lenas hudvårdsserie som hon är ansvarig för på L’Oréal. 

img_4416

Blev JÄTTEglad när en bloggläsare kom fram och presenterade sig, Maria. Hon var dessutom sjukt snygg i den här färgen så jag hade faktiskt noterat henne på avstånd innan hon kom fram till mig!

img_4422

Det var inte jättemycket folk på mässan och jag måste säga att den såg ut som Kiviks marknad. Inget fel på den men ska man ha en sån här mässa för allmänheten och det dessutom handlar om s k ö n h e t och hälsa så ska man ju bli sugen på att handla. Det är liksom själva poängen. Synd att jag missade att fota Paulúns ”monter”. Såg ut som en sopstation med en miljard müslipaket i hundra olika högar.

img_4423

Skyltarna i många montrar hängde på trekvart eller, som i det här fallet, hölls uppe av speglar.

img_4423-1

Handskrivna realappar … och oj vad gnällig jag är men jag har varit på shitloads av mässor och aldrig sett en sån ”ful” mässa. Den hade varit öppen i ett par timmar och ändå såg jag minst tre montrar där dom inte var klara och skyltar låg ute i gången i väntan på att få bli uppspikade.

img_4412

Då var det skönt att glida in till Tina och Tanja på Lyxcosmetics och ta en pepparkaka så att jag blev snäll igen.

img_4389

Under jättelång tid har dom jobbat på en superhemlig produkt som nu äntligen lanseras och som jag får lov att berätta om. Ett nagellack som inte torkar ut nageln och som man i n t e behöver en remover för att ta bort. Man DRAR bort det. Helt sjukt! Den är luktfri och har en längre hållbarhet än vanligt lack och är dessutom miljövänligt. Det här är en helt unik produkt och dom är ensamma i världen med den. Åhléns har ensamrätt under ett år på dessa nagellack så inga andra fysiska butiker får sälja, dock kommer dom att finnas i NÄT-butiker.

img_4390
img_4393
img_4407

img_4406

Jag är SÅ glad för deras skull eftersom de har slitit som djur för att få igenom det här. Många labbtester, tillstånd och annat meck på vägen. Jag fick förresten lite skäll från Tanja. Visade upp mina nya fina gelénaglar och sa att jag måste vänta med att använda Lacqualacket på naglarna och i stället köra det på tårna. Tanja tittade på mig och sa: ”Ja, jag såg att du hade varit och gjort naglar … alltså, hur tänkte du där?!” Då slog det mig. HUR kunde jag glömma att hon sitter och gör naglar hela dagarna?! När jag fick för mig att göra dessa lösnaglar så hade jag bråttom att få dom gjorda. Hade inte en tanke på att jag givetvis borde ha ringt henne! Ungefär som när jag varje sommar envisas med att köpa äpplen på dyr-ICA fast jag har 8 egna jefla äppelträd hemma i trädgården. Idiot.

img_4409

Lena passade för övrigt på att få sina naglar fixade. Medan hon gjorde det så berättade hon att hon fått tips om några tabletter som ska vara skitbra för håret. Att det växer som gräs. ”Jaha”, sa jag, måttligt intresserad. Hon fortsatte: ”Ja, det ska vara skitbra, det heter Sugarhairbear … blåa tabletter som ser ut som nallebjörnar.”

 

”Skojar du med mig, det låter som om nån dragit i sig syra och hittat på nåt skit.”

 

”Nä, det är på riktigt. Jag ska köpa såna. De finns på en salong i Vällingby.”

 

Jag bara skakade på huvudet. Jefla hittepå .. tänkte jag.

 

Lena är för övrigt världens tråkigaste människa när det kommer till färger. Bara vitt, svart och grått. Allways. Hon skulle välja nagellacksfärg och jag tänkte att hon skulle vara lite wild’n crazy för en gång skull. Eller inte. Det blev grått. Så klart.

img_4413

Rätt var det var dök Kelli från Dr K Clincs upp. Önskar att alla fick känna en Kelli för jösses vilken energi hon sprider!

 

När jag några timmar skulle preparera för det här inlägget bad jag Lena messa mig en bild på hennes naglar.

ska%cc%88rmavbild-2016-11-25-kl-20-22-19

ska%cc%88rmavbild-2016-11-25-kl-20-24-46

  1. Jo, dom ÄR det Anne. Minns inte priset men om du går förbi ett Åhléns så kolla. Innehållet är unikt och de har anlitat Sveriges främsta forskare för att få fram det. Det är också därför Åhléns krävt ensamrätt i butik på det under ett år.

 1. Jag är nyfiken. Varför skriver du chäääfer? Det känns på något sätt förlöjligande.Eller är det jag som är en citronvagina kanske?

 2. Mona d var så kul att få träffa dig! Älskar din ärliga blogg….både det roliga du skriver ….o dom sorgliga saker som du oxå delar med dig av till oss läsare. Många kämpa-på – kramar till dig! Du e fantastisk glöm aldrig det/Maria

 3. Det har ju funnits peel off nagellack lange. Skillnaden ar val bara att varje deras nagellack har innehall som gar att peela off istallet for att det ar som tidigare, att man bara behover ett speciellt baslack och pa det kan anvanda vilket lack som helst. Man kan aven gora DIY eget baslack. Billigare att kopa ett baslack kunna anvanda lack man redan har och dumt att ljuga i bloggen for att salja deras aven om det ar en vit logn for exakt deras inte finns men nastan och likt.

  1. Men du, hold your horses här; jag ljuger ingenstans. Det är INNEHÅLLET som inte finns i något annat lack! Dessutom säljer jag inte deras lack, men jag är glad för deras skull eftersom de har kämpat länge för att få fram det här. Och som jag skrev till nån annan; det är inte för intet som Åhléns krävt ensamrätt i fysisk butik under ett år… just saying…

   1. Trodde det var peel off-funktionen du menade att de var ensamma om. Men har inte Isadora ett peel off nagellack med samma innehåll?
    Vet dock med säkerhet att det exakt specifika nagellacket du pratar om finns även hos andra leverantörer. Så nej, det är inte deras egna påfund. Sedan att de marknadsför det som det är en annan sak.

    1. Är lite nyfiken på vilka leverantörer som har exakt våra ingredienser? Då vi har detta patenterat.. Detta är vårt påfund med vår kemist! Vi har arbetat med detta lack i många år innan vi blev klara och nöjda med det! Blir då givetvis lite orolig när du skriver att du med SÄKERHET vet att andra leverantörer har EXAKT samma lack?! Vore väldigt tacksam för svar.

 4. Ja, det finns vattenbaserade lack på marknaden! Dom har en hållbarhet på ca 1/2 – 2 dagar och man drar bort dessa oxå! Vårt lack sitter i 1-4 veckor beroende på nageltyp! Det finns icke ett vattenbaserat lack som du kan använda chrome på, som du kan ha akryllack/gellelack med led-lampa på och som du kan tvätta bort lackfärgen på huden med VATTEN när det är torrt, när du lackat utanför. Det finns inte heller vattenbaserade lack på marknaden som endast innehåller vatten, mineraler och pigment.
  Andra vattenbaserade lack är otroligt tunna i konsistensen och är väldigt svåra att få jämna, man bör inte heller planera att gå till simhallen eller tvätta händerna för ofta då allt lack släpper. Med Lacqua behöver du ETT lager färg, t.o.m med svart lack för att få det täckande, försök med det på dom vattenbaserade lacken som finns.. Anledningen till under/överlacket är för att man annars får missfärgade naglar utav pigmenten precis som traditionella lacker! Så nej denna typ av vattenbaserad lack med denna hållbarhet och täckande färger som du tvättar bort från huden med vatten, finns icke någonstans i världen!! Detta är givetvis av oss patenterat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..