Men vi har ju så j ä k l a kul!

img_3979

Klockan sju i går morse satt jag i en taxi och konstaterade att det var jag och de som hängt på krogen hela natten som var vakna. 07.10 klev jag in på Filmhuset och gick rakt upp till sminket för påklädning och piff. Trött som en babian.

img_3980

Till de senaste programmen har vi själva fått beställa våra kläder från Ellos och eftersom det är min No 1 leverantör så känner jag mig duktigt hemma bland deras produkter. När man har kläder på sig som man trivs i så mår man hundra gånger bättre. 

img_3981

Hittade ett par supesköna stövlar, som jag ska ta en bättre bild på sen för dom var ett par 10-poängare. 

img_3983

En tio-poängare blir man när man sitter i sminket hos Clara också. Hon jobbar vanligtvis på TV4 Nyhetsmorgon och sminkar alla programledare och gäster. Och på Skavlan. Svinduktig. 

img_3987

Jag håller i hakan eftersom den annars ramlar ner på bröstet. Skojar bara men jag hatar profilbilder. 

img_3993

Kolla vad fin jag blev!

img_4005

Är det något man får göra när man spelar in så är det att vänta. Och vänta. Och vänta. Det är ommöblering av studion, kameror som ska flyttas. Och så vi som ska synkas. 

img_3995

Jag och fina Mari-Linn. Jefligt trevlig böna. Det är de andra tre också så jag är jätteglad över att de har castat oss fyra. Vi är totalt olika men jäklar så bra det har funkat. 

img_3997
img_4003
img_4030

Här är studion. Vid varje inspelningstillfälle (12 program) så ska det ändras och flyttas om. 

img_4031

Kamerorna ska ställas i ordning. 

img_4008

Vi får på oss myggor, små minimikrofoner där sladdarna göms i kläderna. 

img_4050

Och är kläderna för stora så får man lösa det …

img_4049
img_4066

Sen är det dags att sätta sig i ”synket”. Det betyder att vi, som i gårdagens program, som handlade om mode och nyår, ska säga 5 saker som jag tänker på när jag hör ordet mode och nyår. Det klipps sen in i programmet. Ja, ni fattar om ni tittar på dom. 

img_4074
img_4073
img_4071

När jag blir trött så ”goofar” jag mig och spårar ur. 

img_4018

När alla var myggade och synkade så körde vi igång.

img_4023

Gårdagens första gäst var den fantastiskt trevliga Valeri Aflalo. En superduktig kläddesigner som det går jättebra för. Otroligt ödmjuk trots sina framgångar. När hon gick var vi rörande överens om att hon var supertrevlig.

 

Ungefär där dog min mobil och jag missade att fota de två följande gästerna, Nina Campioni, en modejournalist och författare samt en astrolog jag inte minns namnet på. Fick våra horoskop satta och mitt var tydligen utöver det vanliga. 

img_4048

Inte för att jag fattar något men det kanske ni gör. Hon sa att jag haft ett par riktiga skitår (no shit) men att det nu vänder och att jag har 13 år framåt med stora framgånger. Hrmpf. We will see. 

img_4041

Sen var det dags för ombyte och hårfix. 

img_4062
img_4064
img_4060

Goa, fina Lizet och Smink-Clara. 

img_4033

Sen lite mera väntan här tillsammans med Emanuel. Han är head of production … eller nåt sånt där fint och är också delägare i Splay.tv som producerar den här serien. Grymt bra snubbe. Lyhörd och styr upp mig eftersom jag är en katastrof mellan varven. 

img_4091

Sista gästen var fina Lizette som jag känner sen tidigare. Hon är en superstylist som jobbar med ALLA Sverige stora produktioner: Kockarnas kamp, Postkodmiljonären, Lotta på Liseberg, eller vad det heter … and you name it. Svinduktig.

img_4087

Hon pratade om hur man klär sig efter sin figur. Här med Elaine i mitten. 

img_4080

Igår höll vi på att sabba inspelningarna vid ett par tillfällen. Först hamnade jag och Mari-Linn i nån sorts krampkaos där vi inte kunde sluta att skratta. Ni vet, när man skrattar så mycket så att det nästan kommer kiss i byxorna. Det.Gick.Inte.Att.Sluta. Inspelningsteamet fick ett bryt på oss eftersom det blidde lite omtagningar. Vi fick börja om .. och börja om men hela tiden avbröts det av att vi jag och Mari-Linn tittade på varann och sen var det kört.

img_4078

Senare på eftermiddagen var det Elaine och Lizets tur. Elaine bröt ihop fullständigt och kunde inte sluta att skratta.

img_4077

Jag var tvungen att spela in en del av det.

Det startade av att redaktör Anna råkade snava över våra bord och ramlade raklång på mattan.

 

Dessa inspelningsdagar tar 12 timmar så att skratta underlättar för det ÄR krävande. Det ser kanske glassigt ut men fifan som vi jobbar.

 

Nu är klockan prick 07.00 och jag sitter i en taxi på väg in till Filmhuset. Det är sista inspelningsdagen. Efter idag har vi spelat in 12 program och det har varit extremt lärorikt. Nu vet jag att jag inte är nån jefla Opra Winfrey, som jag gått omkring och trott att jag är. Förvisso en oslipad variant. …trodde jag. Hehe, långt ifrån.

 

Jag är en förortsböna som fick en jättechans att göra något roligt. Det är jag evigt tacksam för.

 

LOADING..