Kompisdejter

I går morse kom Mirka över ett par timmar.

img_3909

Samma dag som jag åker till Kenya så åker hon till Paris. Det är nåt internationellt bloggevent där och en av kvällarna är det galamiddag. Hon har köpt en jättefin klänning och kom över för att låna lite accessoarer. 

img_3942
img_3941

Jag var för övrigt hundvakt igår. Eller ja, jag ringde Nisses bästa kompis matte och frågade om Nisse möjligen kunde få hänga med Turbo hela dagen igår … och sova över. Han har haft det lite tråkigt den här veckan och eftersom dom på riktigt älskar varandra så visste jag att båda skulle bli överlyckliga om det fick hänga med varandra.

img_3913

Dom här gossarna är nästan lika gamla och sen dom kom in i varandras liv har jag, utan att ljuga, säkert tagit över hundra bilder på dom. Detta är FÖRSTA gången dom sitter stilla i 1,8 sekunder. 

img_3914

Det är så här alla bilder brukar se ut.

 

Pussade Mirka hejdå och skulle dra in till stan.

img_3929

Kutar ut på vägen, där min bil ALLTID står och satte i halsen. Någon hade snott den och jag blev superstressad.

img_3930

Tills jag vände mig om; i stressen lyckades jag gå FÖRBI bilen på uppfarten utan att märka den. Brukar aldrig ställa mig där och var svinstressad. Herregud så trött jag blir på mig själv ibland. 

img_3936

Jag hade en lunchdejt med LidbyLiving-Malin och Wilmer-Malin. 

img_3933

… och med min favoriträtt på Wilmer: avokadomacka. 

img_3932

Jag älskar mina Malisar men en av dom är blondin på riktigt. Hon äger det här jättefina halsbandet. Tittar man noga ser man att det är en pickadoll-patron. Har sett sådana tidigare och tycker dom är supersnygga. Malin berättade att hon blev stoppad i tullen på Arlanda med den. De tog den och erbjöd henne att de kunde skicka hem den till henne för det facila priset om 420 kronor. Hon fick hicka men tycker så mycket om det och sa ja. Trots att det sved hårt i pluskan.

 

Hon är som sagt blond så gissa om hon kom ihåg det här till nästa gång hon flög?! Icke, samma visa igen: 420 kr fattigare. 

img_3940

Vi babblar på i ett par timmar och vid ett tillfälle sticker hon ned handen i väska för att ta upp ett anteckningsblock. Känner att det är … ähum … blött och kladdigt. Hon ser ut som ett frågetecken tills hon fiskar upp problemet. 

img_3938

Ett löskokt ägg. Vem F-N går omkring med ett löskokt ägg i handväskan, undrade jag.

img_3940

”Alltså, Johan åt inte upp sitt frukostägg så då tänkte jag att jag kunde ta med det till jobbet och äta det där…” sa Blondie medan hon kletade runt i väskan och försökte fiska upp geggemojan.

img_3939

Hon är på riktigt störd i huvudet alla dagar i veckan. Jag skrattar ALLTID ihjäl mig när vi träffas.

 

Idag är det lördag och jag sitter i sminkstolen på Filmhuset just precis nu. Taxin kom vid 7 i morse eftersom vi har Ellos-inspelning hela helgen. Flera roliga gäster men det ska bli extra kul att träffa en av dom, en gemensam vän till mig och Magdalena som jag inte har träffat på hur länge som helst. 

LOADING..