Nisse & Turbo, the very best friends

Det här är Nisses bästa kompis Turbo. Han hör hemma hos f d bästa grannen, som bor några hundra meter bort. Nisse och Turbo älskar varandra. ÄLSKAR. Turbo heter inte Turbo för intet. H.e.r.r.e.g.u.d, han är f-n inte stilla EN sekund.

img_0099-1

 

Han kom i morse och ska sova här i natt. I morgon ska båda hänga hemma hos Turbo. Det är sjukt, SJUKT svårt att fånga dessa gossar på bild eftersom de är i rörelse precis hela tiden. Ovan bild är en av två som jag lyckats ta och då har jag garanterat knäppt ett par hundra sedan de blev polare. I morgon får ni se den andra bilden. De har som sagt lekt hela dagen idag.

img_3944

Jag lämnade dom ensamma i 2,5 timmar och hela jefla huset var upp och ned när jag kom hem. Varenda matta var ihopknöcklad, kuddarna i soffan låg huller om buller, huvudkuddarna i husets samtliga sängar låg på golvet.

 

De springer som d å r a r igenom hela huset och tempot är farligt högt.

img_3954
img_3961

Nu är klockan 20.45 och man kan säga att strömmen tagit slut.

img_3963

Både är en påse gott-och-blandat: Nisse är en blandning av Cockerspaniel, Schipperke, Pomeranian och Papillon. Turbo är Papillon, Jack Russel och Chihuahua.

 

… och det är inte bara dom två som är tokslut. Herregud, det är som att ha ett par 3-åringar på Ecstasy.

LOADING..