And who am I?

Jag får väldigt många mail och försöker svara på allt och alla. Ligger dock kraftig efter så tro inte att jag skiter i just det du har skickat. Dessa mail innehåller allt från bra tips, please help och vad använder du för schampo ?(!). Osedvanligt många frågor om vad jag gillar och inte gillar. Tänker att jag nog ska göra ett blogginlägg om det.

 

… och då blev det så här;

 

1. Var växte du upp?

I en förort till Stockholm, Jordbro. Flyttade därifrån när jag var 16 år. Till Sundbyberg. .. och därifrån till Bromma.

2. Har du syskon?

Japp, en ”helbror” plus tre halvsyskon: två systrar och en bror. Av dom så bor min ena syster och broder i USA.

3. Hur länge har du varit gift?

Ujuj, jag är inte så bra på det. Vi har inte graverat in datumet så jag måste alltid tänka länge innan jag svarar. Maken blir lika galen varje gång. Eller ja, han skrattar eftersom det är mer vanligt att kärringar än att män har koll på sånt. Vi gifte oss den 9 juni, d e t vet jag i alla fall. För typ 15 år sen.

4. Hur många gånger har du flyttat?

Hmm, låt mig se. 11 gånger.

5. Vad använder du för hudvårdsprodukter?

SkinCeuticals, Natura Bissé och Elixir. Good shit.

6. Har du varit otrogen någon gång?

Ja, det har jag. Dock aldrig mot min nuvarande make.

7. Vilken är din favoritfärg?

Guld.

8. Älskar du din man?

Han är mitt livs kärlek, även om jag konstant hänger ut honom i bloggen. Däremot är han ett rövhål till chef.

9. Vilket är ditt drömresemål?

Japan. Jag vill se en sumobrottarturnering.

10. Vilket är din häftigaste reseupplevelse?

Mina två resor med Optiker utan gränser till Guatemala och Nicaragua. Utan tvekan.

11. Vilket är det vackraste stället du varit på?

Bali.

12. Nämn en negativ egenskap du har. 

Jag dömer människor på 0.2 sekunder. Min i särklass sämsta egenskap … men jag jobbar på den.

13. Är du och Maggan (Graaf) osams?

Nej, det har vi aldrig varit. Däremot var det någon som förstörde vår vänskap. Och lyckades under ett par år. Folk skulle bli förvånade om de visste.

14. Vad skulle du göra om du vann 5 miljoner kronor?

Well, jag kanske, kanske skulle önska att jag inte vann dom under en decembermånad. Har en deal med mig själv att varje gång jag får tillbaka, om jag får tillbaka, på skatten i december så ska hälften, oavsett summa, gå till Stadsmissionen. Nämen skämt å sido; jag skulle lätt ge bort en miljon. Mest troligt till Stadsmissionen. Sen skulle jag betala lite lån på huset. Efter det skulle jag bjuda ett gäng kompisar på en resa. Sen skulle jag ta bort min sladdriga haka, som jag fick när jag gick ner 43 kilo. Efter det skulle jag shoppa som en babian.

15. Hur många par skor har du?

Ähum. Host. Lite mera host. Vet inte säkert. Kanske 150.

16. Vad är den viktigaste egenskapen hos en annan människa?

Godhet

17. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Oj. Alltså, jag är en reality-tv-junkie. Mest troligt Sveriges största. För att rensa hjärnan och inte tänka på en massa skit så streamar jag samtliga The Real Housewife of-serierna. Har sett/ser alla 14 varianter. (Vet att flera kommer fråga varifrån jag streamar: the-watch-series-to.)

18. Hur mår din äldsta dotter?

Dåligt.

19. Ångrar du att du gifte dig med din exmake?

Nej. För då hade inte hon funnits. Däremot undrar jag hur hans nuvarande fru kan vara gift med honom när hon vet att han har våldtagit min dotter. D E T kommer jag aldrig att förstå. Eller förlåta henne för.

 1. Jag saknar en sak på listan.

  Jag är samma årgång som dig och när vi gick ut nian fanns det två-åriga gymnasielinjer att gå. Fanns ju även tre och fyra förstås men då tyckte (iallafall jag) man att det va för dom som va kanske lite mer studiemotiverade än oss andra. Så frågan är:
  Vad du gick för utbildning efter nian? Om du gick någon eller har du skaffat dig en utbildning senare i livet?

 2. …som att du bara skulle ha 150 par skor …!!?? Det har ju jag, o du verkar ha faan så många mer par. Tänk nu lite lilla damen, du har ju minst 20 av varje sort , i olika färger. Räkna allt; sandaler, lågskor, pumps, gympadojjor, stövlar – så kommer du nog upp i det dubbla i alla fall.!

 3. Du är så ljuvligt fin som du är. En ständigt källa till glädje varje dag. Du är en sådan där typ som man skulle vilja ha i byxfickan och plocka upp och titta på när man behöver vara glad. Även fast du själv inte orkar vara kul så är du kul i alla fall. Sen begriper ju inte just jag vad som är grejen med alla dessa shoppingmoment. Men DET är ju just jag ganska ensam om. En sådan tur att alla är olika och att det känns bra att gilla olika. Min grej är att sitta ensam på en stubbe när jag mår kass. Fåglar DET är moments det. Stor Kram

  1. Skulle kunna varit jag som hade skrivit den kommentaren! Fattar inte heller grejen med shopping. Tråkigaste som finns! En stubbe i skogen, gärna med utsikt över sjö, DET är grejor det! Älskar också fåglar!

    1. Tjoho – en antishoppingkvinna till 🙂 Med tanke på hur mycket shopping det är i din blogg ska du vara jäkligt mallig för att du är en så skön brutta att vi inte försvinner trots 978347-shoppinginlägg 😉

 4. Som en liten förklaring till varför ex-ets fru fortfarande är gift med ex-et. Kanske bättre att vara på plats nästan hela tiden än tvinga nuvarande hemmavarande barn vara ensamma med ex-et 50% av tiden?? Strider hon för hårt för få egen vårdnad kommer det troligen bli 100% till ex-et och bara umgängesrätt för henne då han inte dömdes…..

  1. Tror som du också. Utan dom skulle hon vara tvungen att överlämna sina barn till honom varann vecka. Då är det kanske bättre att vara kvar och skydda dem så gott det går.

  2. Så tänkte jag också men nu hör det till saken att han är en feg liten jävla skit och hon är minst lika smart som jag så det hade man löst så här: ”vi ska skilja oss men du får inte träffa S på tu man hand och OM du har invändningar mot det så ska jag se till att hela världen, inklusive din arbetsplats, får reda på vad du har gjort”

   DET hade fungerat för han skulle aldrig riskera att det kom ut på jobbet. Han är känd world wide i sitt yrke nämligen.

   Så nä, glöm att jag köper nån annan förklaring.

  1. Christina har fullt upp med att klättra på karriärsstegen och Mia & Micke skulle jag ha träffat i slutet av augusti men hon blev sjuk då. Sen har det bara rullat på. Det blir lätt så när man har shitloads på båda håll.

   Sen är det så att jag inte alltid visar i bloggen vilka jag träffar. Träffar t ex Wilmer-Malin i stort sett varje dag. Vissa har en ”bad hairday” medan andra, som ofta figurerat här inne tidigare, valt att inte vilja synas längre. Av olika anledningar. Jag har de senaste två-tre åren blivit lite restriktivare med vad jag lägger ut i form av vänner.

 5. Hur ska vi kunna få din dotter att må bra?
  Jag tror jag skriver för oss alla som läser när jag undrar hur vi kan få henne att må bra?

 6. Du är ju känd för att vara rolig, komiker, störtskön som person ( håller alltså med här , du är så kul att följa ) dock så undrar jag hur tusan du tänker kring skrivandet kring din nya man? du låter liksom alltid lite tjurig/irriterad/arg/nedlåtande/bitsk mm – som om att det skulle vara kul – men jag får mest en klump i magen av alltihop, för jag vänder alltid allt emot mig själv och jag hade aldrig pallat att ha en partner som ständigt lät trött på mig … hur ser han på saken? och hur känner du vid de tillfällena där din egen partner inte är nöjd och det kanske syns en missunsamhet i bloggen?

  1. Fast vet du, det är min humor OCH hans. Jag har bloggat i snart 11 år och efter de 3-4 första ville jag lägga ner. HAN var den som övertalade mig. Vi har en komplicerad relation; å ena sidan är han the väry much love of my life, men vi är SÅ olika. På ALLA plan. Han är en skitdålig chef, men extremt intelligent, vilket attraherar mig. Vi jobbar tillsammans, vilket jag verkligen inte rekommenderar. Den kombon gör att allt jag retar mig på blir det jag skriver om här i bloggen. De som hängt med länge här inne känner mig och vet exakt var vi står men jag kan förstå om en ny läsare undrar vad jag är för jävla hagga. Jag frågade honom härom veckan vad han stör sig på hos mig och fick två svar: ”du fiser när du sover och du är gnällig!” Jag ÄR en jävla gnäll-Stina, men jag vill ha ordning och reda. Samtidigt vet jag att han också vill det för när jag städstrejkar blir han skitstressad och tycker i n t e om att det blir rörigt. Never the less så är det så att han är ett rövhål som chef, vilket han är högst medveten om själv. När han har en bra dag.

  1. För att det inte gagnar någon. Ibland är det bäst att bara vara tyst. Tokvägrar att vara med i några drev, det slår alltid tillbaka. Jag har många fel och brister men försöker verkligen att vara en god människa. Tror att man tjänar på det i längden. Lugn och ro liksom.=) … och hon finns ju i mitt liv, även om det inte sker för öppen ridå!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..