Refunder – när det är sant på riktigt

Reklam/Samarbete – om man vill tjäna lite pengar

 

Det finns företag jag mer än gärna jobbar återkommande med. Refunder är ett sådant. Vet ni vad det är för något? Scrolla inte vidare nu för jag skulle aldrig rekommendera något som inte är bra!

 

Refunder är precis vad det låter som: återbäring. Om man gillar att näthandla så ska man ABSOLUT bli medlem hos dom. Det är gratis och det funkar så här:

 

Ungefär 600 nätbutiker i Sverige är anslutna. Gå in och regga dig. När du är medlem och går in på en ansluten butik så får du en viss återbäring på ditt köp. Det är lite olika beroende på vad dom har för deal med Refunder. Jag som är storkund på t ex Ellos får 5% tillbaka på mina köp där.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-29-kl-14-20-53

Det här är verkligen superenkelt och det finns två sätt att göra det på: antingen går du in på Refunder och aktiverar ”Refunder”-knappen. Den kommer då alltid sitta uppe till höger på din skärm.

rmavbild-2016-10-29-kl-14-26-34

När du sen klickar på den så kommer alla anslutna butiker upp. Efter det går du in i vald butik och handlar det du ska.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-29-kl-14-14-18
Köpet registreras och varje gång du kommer upp i minst 100 kr så kan du klicka på en knapp som heter Utbetalning, och poff så landar återbäringen på ditt bankkonto. Jaaaa, det ÄR verkligen så enkelt.

rmavbild-2016-10-29-kl-14-19-50

Alltså, logga in via Refunder.se och klicka dig sedan vidare därifrån till butiken du vill handla i. ( Det räcker för att återbäringen skall aktiveras )

 

Ha det som vana.  Och är det två nätshoppar med samma typ av produkter kollar jag alltid vilken av dom som ger störst återbäring … och väljer den … så klart.

 

Om ni går in via den HÄR länken och registrerar er som medlem får ni 50 kr extra att handla för. Och du, är du redan medlem och tipsar en kompis får både du och kompisen 50 kr vardera. Glöm dock inte bort att du som redan medlem måste vara inloggad när du ska tipsa. HÄR är länken. Varje vecka har dom dessutom kampanj och klickar du HÄR kan du se vad veckans erbjudande är.

 

Alltså, det kan ju tyckas att det här är bla bla bla, men det funkar verkligen på riktigt och sorry för alla HÄR-länkar men Refunder ÄR en sjukt bra affärsidé. Som gamla tidens Konsumåterbäring, fast bättre.

 

Jag vill jättegärna veta om ni är medlemmar, eller om ni just precis nu blir det!

LOADING..