Att äta gott i London

En av leverantörerna här är Galderma/Cetaphil.

p1020472

Därifrån kommer Maria, Nordisk Brand Manager och Elisabeth, Nordisk Brand Manager akne/rosacea. Jäkla trevliga bönor.

 

De bjöd med mig och några andra av tjejerna på middag igår kväll. Maria hade varit på restaurangen tidigare och berättade att maten var to die for. 

img_3608

En rysk ”high end”-restaurang som serverade italiensk mat.

img_3590
img_3588
img_3602

Älskar ställen där väskor får en egen pall. 

img_3600
img_3598
Spindelsven/Ida … jobbar som make up-artist.
img_3595

Isastar/Isa och Linda Hallberg, också make up-artister. Superkul att de ville hänga med oss gamla tanter. Eller ja, jag var som vanligt äldst.

 

Vi åt som sagt en fantastisk middag. Alla utom jag beställde in en tryffelpasta/risotto.

img_3587

I menyn framgick priset för tryffeln väl synligt. Ca 130 kr per gram. Kyparen kom in med en våg och en tryfflelknöl. Maria, som var chefen över notan, nickade och lät honom gå runt och hyvla tryffel. Ett par flagor på varje tallrik. Alla njöt och vi hade överjefligt trevligt.

 

Sen kom notan. Och Maria insåg plötsligt att hon kanske inte har nåt jobb kvar i morgon för dessa små flagor … som jag borde ha fotat … och b a r a flagorna, kostade 6000 kr! Alla satte i halsen och jag andades ut eftersom jag var den ende som inte ätit det.

 

När chocken lagt sig och notan var betald så kunde vi dock skratta åt det. Även Maria. Men, jag kan ju garantera att ingen av oss kommer äta tryffel på ett tag. I alla fall inte om det är flytande pris.

 

När vi fick programbladet över den här konferensen noterade jag att vi skulle äta en gemensam middag sista kvällen, alltså igår, på en restaurang som heter Sexy Fish. Jag undrade om Kicki och Sam rökt något olagligt och kanske tyckte att vi skulle besöka nån strippklubb.

img_3696

Det visade sig vara en av Londons top 3 restauranger. Holy schmuck vilken middag vi åt!

img_3695
img_3683
img_3688
img_3692

Vi satt vid 4 stora bord och efter varannan rätt så var alla leverantörer (ni ser namnen på företagen längst ned på menyn) tvungna att ta sina glas och gå till nästa bord. Himla roligt sätt att lära känna folk på.

 

Vid 01.30 kom jag tillbaka till hotellet. Tokslut. I dag söndag. I kväll åker vi hem. Dagen ska spenderas på det jag gör allra bäst:

 

Shopping.

 

Häpp!

LOADING..