Pausmusik i Bregottfabriken

Ursäkta mig men schemat är så späckat här så jag hinner ju inte blogga. Satt uppe till 01.30 i natt och laddade upp bilder men somnade med datorn i knät. Fixar ett inlägg om några timmar men under tiden kan ni ju roa er med det här:

…och får jag n å g o n s i n för mig att jag vill ha en Odd Molly-kofta så får ni gärna slå mig hårt i skallen.

 1. Hoppas du har en härlig helg i London. Nu påväg till danstävling och dotter skitirro på att Mona inte är med vid lagledarbordet…. om ni behöver hjälp med egna tävlingen längre fram är det bara att höra av sig jag är en super doer…..kraaaaammmm

 2. …åhhh jag tycker synd om alla killar som inte får känna på det underbara i att få föda ett barn!! Släng dig i väggen Mai-Linn 🙁 vi kvinnor som INTE kan få barn då….hur tänkte du där? Det viktiga är väl inte HUR man får ett barn utan det är väl ATT man har möjlighet att få ett barn oavsett hur.
  Hälsningar ”mamma till 2 fantastiska barn som kom via flygplan från ett annat land”

   1. Det är sorgligt med denna klumpighet och okunskap. Min man, som är adopterad från Indien, fick en gång höra att adoption är ju bara för dem som inte kan få riktiga barn. Men han är så van vid knasiga kommentarer så han tog inte åt sig… ❤️

    1. Ska bara tillägga att jag tyckte din reaktion på Maj-Linns kommentar var helt riktigt Mia (kände att min tidigare kommentar kunde tolkas fel). Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..