Vad gör ni där hemma?

Jag har lång lunchrast och njuter av ensamheten. Här i London skiner solen och jag tänker kanske lite på er hemma i snökaoset, hehe..

 

Vad ska ni göra i helgen? Skotta snö, ta in på hotell, äta tacos, städa? Jag är på Beautykonferens och kommer hem sent söndag kväll. Det här är så sjukt roligt eftersom jag lär mig massor. Har precis haft långt föredrag med L’Oréal. Superintressant. Det är ju själva f-n att man ska behöva bli medelålders innan man kommer på att hudvård och smink är kul som attan. Jag som knappt tvättade mig med vatten i ansiktet fram till jag var typ 45. Sminkar mig sällan eller aldrig. Nu, tack vare Kicki och DaisyBeauty har jag blivit helt manisk just med hudvård. Tvingar talibanen, 13 år, att göra rent och smörja in ansiktet två gånger om dagen. Herregud om jag bara hade börjat tidigare i livet.

 

Ni som bor i Stockholm; glöm inte Calous utförsäljning idag och i morgon. Mycket bra kvalitetspjuck till bra priser.

img_3517

Nu ska jag ut en sväng och lapa lite sol.

 1. Och jag sitter på ett tåg och ska lämna London över helgen. Släkt kalas i morgon, ska bli roligt att träffas igen.

  Hoppas du får en trevlig helg här

 2. Hej Mona,
  Ska till Operakällaren i kväll not så mycket synd om mig. I morgon sovande gäster med god matlagning och hundpromenader .
  Ser väldigt mycket fram emot denna helg , på lördag blir det nog minst fyra olika champangnesorter vi korkar upp.
  Forsatt bra helg på dig.
  Mia

 3. FaceTime med dottern som semestrar i Australien, försöker trycka bort mamma-oron. I övrigt lugnt och skönt! (förutom lite kontorsarbete på söndag) Kram

 4. Välkommen till London!

  Själv ska jag åka buss 11 i helgen. Sätter jag mig högst upp får jag en fantastisk tur men många sevärdigheter. South bank mellan London bridge och Westminister Bridge i solsken är också en skön upplevelse. Själv väljer jag dock att sätta mig i James Park och läsa en bok och dricka mitt termoskaffe efter min rundtur med bussen.
  Enjoy//Katarina

 5. I morgon kväll korkar Maken upp minst två flaskor champagne då jag tänker fira att jag har fått nytt jobb. Dags igen för mer champagne den 30 november, och sedan den 1 december. 😀

 6. Jag jobbar varannan helg, och det här är en sådan. Men det ska bli kul det också. Såg att en till bloggare vars blogg jag också läser varje dag är med på Londonresan – Louise Flinck. 🙂
  Vad skönt att du får slippa snön ett tag och får känna av lite sol! Hoppas du har det kul på alla sätt!
  Kram

 7. Helgen blir rätt lugn, skulle varit i London men BA har strulat till det jag kommer inte åt mina bonuspoäng = fria resor
  Men de jobbar på det & London ligger kvar. Annars har jag bakat bröd, tvättat & strykt såna saker jag inte vill lämna till tvätt ( dukar & servietter ) städat & så.
  Shit, vad tråkig jag är, vart är mitt liv

  Kram

 8. Jag ska göra San Diego i helgen Har varit nere på Downtown i snurrat lite, imorgon blir det beachen på dagen o någon trevlig restaurang på kvällen, sen ska vi hinna med både att åka över till Mexiko en sväng och en OUTLET De e’ jobbigt nu Ha en jätteskön helg!

 9. Partajat med älsklings-Malin (Fnulan), åkt lite tåg, storhandlat och ska snart göra mig klar för att se Fröken Elvis uppträda. Imorgon blir det vila för denna tant! (förutom städ, tvätt, jobb och gymnastikuppvisning)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..