Om att ha en pappa som är pedofil

Jag har en läsare som heter Anne.

 

Jag tycker att ni ska läsa det här.

 

Ni är så många därute.

 

Så många.

❤️❤️❤️

  1. Det är obeskrivligt och alldeles fruktansvärt, och så svårt att förstå att det kan vara så vanligt. Vad är det som har gått fel i en mans hjärna när han inte instinktivt känner en oöverskridlig spärr inför tanken på sexuella handlingar med ett barn? Det kan ju inte bara vara slumpen som gör att det som för de flesta män är en vidrig och omöjlig tanke är en lockelse för vissa, det måste väl finnas en anledning? Något som har gått fruktansvärt fel? Jag tror den frågan kan vara den allra viktigaste att besvara för att kunna få ett slut på det hemska.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..