Ett nytt affärsområde och önska gärna

Kanske ett samarbete

 

Idag har jag haft ett jätteintressant möte med en kvinna som heter Stella. Hon driver bl a  DinHandske.se.

Stella kommer från Rumänien och är en extremt smart och driven kvinna. Hon får alla sina produkter tillverkade i Rumänien, vilket jag gillar. 90% av alla grejer man köper är från Asien så att handla med europeiska länder lockar mig enormt. Hennes handskar är dessutom grymt snygga.

mb-korling-cdm_svart-300x300

Köpte ett par till maken i Fars Dag-present och till mig själv i Fy-fan-vad-du-är-bra-present.

d-fargade-kilar_2

Coola infärgade kilar. Aldrig sett såna förut.


d56_oliv_1-1

Och dom här olivgröna är to die for även om det inte framgår hur snygga de är här. 

Men, det var inte det jag skulle prata om. Jag har en liten smidig väska, som man kan ta av remmen på så blir det som en plånbok. Jag älskar modellen eftersom den är så smidig men vill rita om den lite. Har funderat på det här i flera år men inte velat börja mecka med att leta skinnfabrik i Asien. Jag har en annan idé på en smidig liten väska om man bara vill ha med sig mobil, nycklar, bankkort och läppglans.

 

Jag tänker att jag och Stella ska göra något kul tillsammans och vill därför passa på att fråga er om ni saknar något på marknaden. Det får inte vara nåt stort eftersom jag inte vill att något ska kosta mer än 1000-1500 … i värsta fall. Alla produkter är av mycket hög kvalitet och mitt mål är att sälja mycket till lägre priser än vad butiken-på-stan skulle ta.

 1. Något jag saknar är en liten behändig och diskret väska att ha mobil, nycklar och hundpåsar i på sommarens hundpromenader när man ofta är lätt klädd och utan fickor. Det måste vara en väska som man kan hänga på sig och som gör att man har händerna fria. Helst så diskret att man knappt tänker på den, man bara får någonstans att göra av de nödvändiga grejorna.

  1. Åh, det saknar jag med men har inte kommit på nåt bra alternativ. Jag bär hellre mobil, nycklar och hundpåsar i munnen än i nån jefla magväska (för det är det fulaste påfund som finns).

  2. Under tiden vi väntar på att Mona designar den perfekta sommarhundägarplånkan (som behövs!) kan jag tipsa om Flip Belt för varma ficklösa sommardagar 🙂 http://flipbelt.se Köpte den till min löpträning men den var riktigt riktigt bra även för hundpromenader! Inga mer svettiga mobiler i behån!

   1. Hej Linn,
    Här kommer en variant till på en sådan träningsbälte som du skriver om http://vps.bgdata.net:4380/reflex_Elastic-Waistbelt_Window_2.jpg
    Liten och smidig väska med expanderbart utrymme för telefon, nycklar och kort eller mynt. Gjord i vattentätt material som skyddar innehållet mot väta. Längs dragkedjan finns ränder i reflexmaterial för ökad synlighet. Har även ett fönster för att se telefonens display.

    Hälsningar Stella
    DinHandske.se

 2. Åh om man fick önska! Snygga damhandskar i strl 8 och 9. Det kan inte bara vara jag som är 176 cm med därtill proportionerliga händer och fötter?? Köper i så fall de med färgade kilar. Och de gröna.

  1. De med färgade kilar är en av storsäljarna hos Mywalit sedan flera år. De finns i två längder. Och i massor av storlekar. Fantastisk kvalitė, jag har haft mina i flera år. Även Mywalits är i skinn med ullfoder och priset är lite, lite bättre .

   1. Hej Malin,
    Våra handskar är i 100% Etiopisk lammnappa vilket betraktas som det finaste exklusivaste skinnet.
    Ullfodret är av högsta italienska kvalité. För närvarande har vi 3 olika färgkombinationer, vi kommer att arbeta fram nya färgkombinationer kontinuerligt. Vår produkt är 100% tillverkad i Rumänien på en liten fabrik som har sysslat med detta hantverk sedan slutet på 40 talet. Just nu har vi ett premiärerbjudande som innebär 25% på ordinarie pris vilket betyder att priset för denna skinnhandske blir 510 kr.

    Trevlig helg, Stella
    DinHandske.se

 3. En magväska som ju är bland det fuuuuulaste ever!!! Finns ingen som är hyfsat snygg ( bara gucci canvas) och det skulle vara toppen att ha när jag går ut med hunden, precis som Charlotta nämnde 🙂

 4. Jag är den första som stöttar nya, bra företag. Men handskarna med färgade kilar har funnits i flera år hos Mywalit (har även sett andra tillverkare)….

 5. Jag gillar din idé om väskan du vill skapa, ser fram emot den.
  Vad jag saknar överallt och hela tiden så här års är – reflexer. Inte så kul idé men en enkel livförsäkring.
  Jag är tacksam varje dag när jag kommer hem och inte har kört på någon mörkklädd person utan såväl trafikvett som reflexer.
  Jag har provat alla möjliga dito men de är så osmidiga till kläder. Jag kör tantvarianten för egen del; en ficklampa i varje hand – utöver reflextofs på jacka/väska.
  Tänker mig att sälja en förpackning bland kolleger, familj och vänner av ”den perfekta reflexen”.

  1. JA!! En reflexjävel som funkar bra men inte ser ut som fan. Kanske läderband man sätter runt armen och så är det ett reflexband i mitten. Jag vet inte. Brainstormar!

   1. Hej Bodil och M,
    Kunde inte låta bli att svara på detta =)
    Vad tror ni om dessa reflexer in nedan länkar?
    Magnetreflex, finns i flera varianter går att fästa på jackan eller väskan.
    http://vps.bgdata.net:4380/reflex_clip-on-medium.jpg
    Reflexer att fästa på träningsskor eller motsvarande
    http://vps.bgdata.net:4380/reflex_Sportreflex.jpg
    Reflexer ”Zip pullers” att fästa på dragkedja
    http://vps.bgdata.net:4380/reflex_Zip_pullers.png

    Hälsningar Stella
    DinHandske.se

    1. Jag gillar framförallt tanken på en modell som går att fästa i dragkedjan. Är den snyggt gjord blir den ju dessutom mer som en accessoar som piffar upp än bara ett nödvändigt ont. Gillar också idén med att sätta fast på skorna, men frågan är hur man gör för att det inte ska se så blaffigt ut? Men å andra sidan, om den görs i skinn (alltså själva grunden; reflexen måste ju vara en reflex, haha) så kanske den också känns mer som en cool accessoar.

 6. Älskar handskarna med färgade kilar, herregud så läckra! Skitbra att grejerna tillverkas i Rumänien. Undrar om de har något samarbete med rumänska romer?

  1. Hej M,
   Vad roligt att du gillar våra handskar. Det finns ingen specifik koppling till romer i produktionen av våra handskar.
   Å andra sidan hjälper vi till att skapa arbetstillfällen på plats i Rumänien.
   Trevlig helg, Stella
   DinHandske.se

   1. Hej Stella och tack för ditt svar! 🙂 Tycker att det är skitbra att tillverkningen sker i Rumänien och det är verkligen något jag vill stötta då jag förstått att det är tufft där på många sätt. Ps. Vet inte vad ni har för resurser, men några exempel på att stötta romer kan vara att göra det möjligt för dem att gå i skola eller arbeta som lärlingar. Bara en tanke! 🙂 (Du har säkert mycket bättre koll på det än vad jag har, men ändå)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..