En påse gott och och blandat

Talibanen tävlingsdansar sedan 3 år tillbaka. Hon dansar på Kindahls Dansskola som jag dessutom tror är Sveriges äldsta. Jag hänger rätt mycket där och vid varje tävling är jag en av två lagledare. Håller reda på tjejer och resultat. Varje termin innebär ett gäng tävlingar som arrangeras av olika dansskolor.

 

Jag och en av skolans danslärare har tjatat på Malin, som äger dansskolan, att Kindahls ska arrangera en egen. Hon har varit lite motvallskärring men nu har hon äntligen gett med sig. Det är ett jätteprojekt att arrangera en tävling i den här storleken. Runt 800 tävlanden och sen dubbelt så många åhörare på det. Med andra ord krävs en bra lokal. … och minutiös planering.

img_3282

Igår var Malin, jag och några av skolans danslärare och tittade på Erikshallen.

img_3279

Tillsammans med en annan dansmamma ska vi ro det här i land. Jag har svart bälte i att organisera och ser sjukt mycket fram emot det.

img_3285

Tävlingen går av stapeln i maj och vi ska göra en del saker annorlunda jämfört med hur andra dansskolor har gjort. Målet är att få in publik som inte har någon anknytning till den här typen av tävlingar. You will see.

img_3287

Efter det åkte vi förbi Calou. Mitt favoritskomärke. På fredag och lördag har Mats och Carina utförsäljning av provskor och till skillnad mot vanligt, då de bara har storlek 37, så har de nu flera storlekar att välja emellan. Jag skriver med om det i nästa inlägg, vid lunch idag. Don’t miss!

img_3311

Jag sa tack och hej till gänget och drog in till Wilmer Kaffebar för en snabb cappuccino. Malin var inte där men det gjorde inget för hon har supertrevlig personal. 

img_3317

Drack upp kaffet och åkte till andra sidan stan för att träffa Jessica. Hon jobbar för ett norskt jätteföretag som heter Edelweiss. De säljer bland annat krukor och ljuslyktor … till butiker. Vi brukar ses på mässorna och i augusti beställde jag två stora lyktor av henne.

img_3320
Tänkte att de skulle matcha allt annat i guld som jag har köpt av henne. 
img_3318

Hon var för övrigt äckligt brun efter en semester på Malta. Och så hade hon sjukt snygga gelénaglar, som inte syns i bild, och jag blev svårt sugen på att göra lösnaglar. Det var länge sen. Har messat hennes tjej men ännu inte fått svar. Ni som bor i Stockholm, har ni någon bra tjej? Vill göra i nästa vecka för det är väl ingen risk att man hinner få det gjort idag?

img_3335

Kramade Jessica hejdå och drog ut till Frans-Linda på Lidingö. Mina ögonfransar har suttit på trekvart ett tag nu och jag borde ha fixat dom tidigare.

img_3323

Linda är grym och jag får ofta kommentarer om att ”herregud vad dom sitter länge på dig!”. Och det gör dom. Värt varenda krona (jag betalar 680 kr var femte vecka ungefär).

img_3328-1

Medan jag låg där hör jag Linda fråga: ”du, ska vi ta mustaschen också?” Kolla längst upp på bilden. Sweet Lord, jag ser ut som en karl! Innan jag hann blinka lade hon på vaxet … sen blev det åka av. FIFAN så jeeeeefla ont det gör! Hela vägen ned till Fiffi. Och tillbaka. 

img_3330

Precis när jag tror att hon är klar och jag börjar slappna av, säger hon: ”jag tar lite under läppen också, ser att du har en tofs där.”  Nu när jag tittar på bilden så var det typ 7 strån i klunga.

 

Helt mörbultat men med jefligt snygga ögonfransar, åkte jag därifrån.

img_3341

Hem för att packa upp mina fina lyktor. Jag ska ha dom på mitt matsalsbord. Det är bara ett problem. De passar inte de bord jag har så jag måste köpa ett nytt.

img_6681

Oj så tråkigt. Ut med ekbordshelvetet och in med något som gör livet gladare.

 

Nu ska jag ut och skotta fram bilen.

 

Kämpa!

 

 

 

LOADING..