Calou – utförsäljning

Reklam för kompisar

img_3287

På fredag och lördag har Calou utförsäljning av kollektionsskor. Som jag skrev i morse så kommer de denna gång ha flera storlekar och inte bara de sedvanliga 37:orna!

img_3296

Kindahls-Malin har danstävling i helgen och hinner inte åka förbi. Jag är i London och kan inte heller komma. Dock ville vi inte missa nån go’bit så vi åkte dit igår.

img_3295

Carina, som designar alla skor/boots, blev lite stressad när jag började fota. ”Men, det är jättestökigt, vi har inte gjort i ordning ännu!”

As if. 

img_3289

Skillnaden mellan Calous skor och konkurrenterna på marknaden är att Calou kör med gummisula. Det gör att dom är svinsköna att gå i. Jag har ryggproblem men dom här funkar en hel dag utan några som helst problem. 

img_3288

Dom här vågade inga butiker köpa in. De har en supercool blå färg. Alla skor är gjorda i italienskt skinn av mycket hög kvalitet. 

img_3294

Carina har ritat lite väskor också. Supersnygga. 

img_3293
img_3292

Hade jag varit en ryggväsk-böna hade jag lätt köpt den här för den är verkligen sjukt snygg i verkligheten.

img_3298

Jobbar du inom vården kan jag VARMT rekommendera deras Syster Jane-serie!

img_3307

Inne på Carinas kontor hittade jag dom här raringarna som jag har paxat till våren. De blev för dyra för att ta i produktion då skinnet är superexklusivt. 

img_3304
img_3306

Well, det finns hur många snygga som helst. 

img_3303

Jag blev tokkär i dom här. De går lite i blått och grått.

img_3299
img_3290

Givetvis fastnade Malin för exakt samma stövel! Dom kostar 2300 kr i butik men vi betalade 900 kr! Jag älskar för övrigt stövlar och skor som är tidlösa och jag har haft Calou-pjuck i flera år. De nöts aldrig ut.

Dessvärre har dom inte möjlighet att lägga upp samma rea i deras webshop så ni som bor ute i landet kan tyvärr inte ta del av det här.

… men, ni härikring borde åka dit. Jag skojar inte när jag säger att det är superbra kvalitet på alla skor. Har för mig att alla utom en modell, har gummisula. S t o r skillnad att gå i kan jag berätta.

Just det, var?

Sigtunagatan 7 på Norrmalm. Fredag 11-19 och lördag 10-14.

Don’t miss it!

LOADING..