När man inte orkar bry sig

Jag må bo i ett av Stockholms finare kvarter. Här kostar husen från 10 miljoner och uppåt. Här har man inneskor på sig och äter kanapéer. På loven åker man inte till Kanarieöarna utan till Mauritius. Man jagar The Big Five i Kenya … eller var fan man nu gör det. Det finns  många big no no’s här. 

img_3276

Man svischar t ex inte ned till den lokala Statoilmacken i olika mönstrade kläder och i s y n n e r h e t inte i mjukisbrallor från Ilse Jacobsen. Dom får man inte ens sex i.

 

”Herregud, så du gå ut så där?!” undrar maken.

 

Jag förstår inte vad han pratar om.

 

Mvh

En gång förortsböna, alltid förortsböna. 

 

 1. Hahaaa själv bor jag i ett område där man typ inte bör bo enligt många. Trots att vi tjänar skapligt och är en full fungerade familjen så vill vi bo här i detta såkallade skit område för vi älskar att bo här.

  1. Haha, skulle inte tro det. Det är bara jordens avskum som har. Och jag. Typ. Jag är tyvärr en sån som skiter fullkomligt i hur jag ser ut. Har inga som helst problem att knalla in på dyr-ICA i mina pyjamasbyxor. Who cares liksom.

 2. Men sweetheart, det är bara ”nya pengar” som bryr sig om appearance. ”Gamla pengar” ser ut som de vill och sk*ter i andra! Så det är bara att låtsas som du tillhör den senare gruppen 😉
  /uppväxt på Lidingö

 3. Mä – du kan ju inte gå ut i vad som helst å fortfarande vara snygg – det måste ju reta gallfeber på vem som helst som lagt ner tid på smink å kläder innan dom ska röra sej utanför ytterdörren…. förklara det för maken… kram

 4. Våga vägra följa ”normer”! Var dig själv helt ut. Är det någon som stör sig så är det deras problem. Den personen bör jobba lite på sig själv istället för att bry sig om hur andra ser ut.

 5. Det är ju ändå ett par Ilse Jacobsen, inte alla i alla andra ”icke finhoods” som köper sånna fancypancy mjukisar 😉
  Det va jag som skrev om min brors dotter i mexico i september.
  Har tänkt några gånger att jag ska uppdatera dig om läget, Aislinn är ännu för liten för operation, dom är kvar i mexico och med alla bidrag som kom in så har dom haft möjlighet att använda sig av en bra sjukvård som gör uppföljningar på hennes välmående, dom är just nu i mexico city, tanken va att dom skulle filma hjärtat för att se hur hon växt, men hennes kropp va liten även för att föra in en kamera.
  Det första akuta dagarna ordnade sig då Aislinn själv visade sig ha en missbildning på hjärtat som gjorde att den först mest akuta operationen ej var nödvändig, hon har dock fortfarande ett mycket stort hjärtfel och kommer så snart hon blivit lite större behöva en operaton.
  Kram från mig, tack(!!!) för att du delade mitt inlägg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..