Jag tänker att ni ska få vara med och bestämma

Jag ska köpa en ny soffgrupp innan året är slut. Tänkte jag. Det är ju The Year of the Wife i det här hushållet, så jag måste rappa på med de tyngre förändringarna innan allt återgår till det vanliga ”vi-måste-komma-överens-vilket-vi-aldrig-gör”-livet. 

mio

 

Idag har vi en soffa som ser ut som ovan … fast dubbelt så stor. Dubbla divaner … som ett U. Ni fattar. Stor som ett jefla as. Maken älskar den. Jag hatar den. Han gillar att ligga och sova i den. Vilket han gör v a r j e kväll.

soffa-mo%cc%88rkgra%cc%8a-1

Jag har bestämt mig för att prova IKEA. Fastnade för deras ”Stocksund” och ska ha 3:an här ovan.

stocksund-schaslong-gra__0340637_pe527523_s4

För att maken ska bli någorlunda nöjd så ska han få en sån här. 

stocksund-fotpall-gra__0452304_pe601181_s4

Själv tänker jag paxa den här.

 

Men nu till problemet. Jag vet inte vad jag ska ha för färg. Gruppen finns i tre olika: ovan heter Nolhaga Mörkgrå.

 

soffa-gra%cc%8a-1

Sen den här som kallas Ljungen Grå.

soffa-gra%cc%8abeige-1

Ovan är Nolhaga Gråbeige.

p1020184

Soffborden är i betong. (Som jag har beställt av en bloggläsare som gjuter dom, Evas Betong.)

p1020162
p1020131

Svart skåp och tv-bänk.

p1020174

Och fåtölj. Rosa gardiner … som givetvis går att byta när som helst. Svart/vit matta under soffborden.

img_2478
Men har en exakt likadan i svagt rosa, om jag ska byta. …och nu kom jag på att jag har ytterligare en likadan matta, benvit.(Samtliga mattor utom zebran kommer från LidbyLiving. Zebran säljer jag själv … fast just nu är de slut.)

 

Vilken färg ska jag ha på soffgruppen?

LOADING..