När man får tips från läsare

Den kom tidigare i veckan men jag har inte vågat öppna den.

img_3131

 

För, herrgud, tänk om jag börjar gilla grönsaker?! Scary shit.

 

 1. Kör på. Kanske blir du piggare och slipper knarka kaffe. Eller också är det bara gott och det är inte det sämsta det heller. En god chevresallad med rödbetor. Du vet inte vad du missar. Buss påt bara.

 2. Jag älskar grönsaker..odlar på min lilla villa tomt. Imorgon blir det smoothies med grönkål som fortfarande i november växer där i landet.
  Mums.

  1. Grönkål smakar rätt okej, men det jag inte gillar är att den oftast lämnar små bitar i smoothien, det går fetbort.. En smoothie ska vara smooth, det hörs ju på namnet!!!

 3. Varför finnes ingen motsvarande ”lajk-knapp” här? Du kan väl ha nåt blingit man kan klicka på för att uppskatta inlägget? Just detta, om grönsaker också!

 4. Alltså blir sjukt stolt över dig ”tjejen”. Stressa inte, känn inga krav. Smaka dig fram! Mycket smakar ju..urk. Men visst är det fascinerande att klorofyll är det som vi behöver.

 5. Jag har den. Finns en del bra men jag modifierar recepten också. Tror inte på allt som står där. Mina arbetskamrater tycker det ser äckligt ut njab brukar köra en med blåbär, päron, grönkål och spenat. Lite citron i som neutraliserar grönkålen. Det blir bajsprunt men smakar bra.

 6. Men alltså Mona,
  Du måste f-n i mej – vara Sveriges/Världens/Universums (hela j-a Universums och inte bara Ditt privata) underbaraste människa!
  Har aldrig kommenterat något på Din sida förut och dessutom inte varit inne här på länge MEN är så himmelens glad över att jag har hittat tillbaka. Det är en lisa för själen att läsa dina ord/formuleringar – som är skapade med stor intelligens, civilkurage och med en makalös och ljuvlig HUMOR, TACK!
  Lööööve You Mona

  1. Sweet Lord, först läste jag din andra kommentar och blev alldeles varm i hjärtat och sen såg jag det här, TACK K. Det är bland det finaste någon har skrivit till mig.❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..