Är det några här inne som I N T E har provat BookBeat?

Samarbete/Reklam

 

Jag fortsätter att tjata på er om att signa upp er på BookBeat. Ni som inte har provat ännu; gör’t! Ni som har provet, sorry babes, men det funkar bara en gång. Att få det gratis alltså.

 

BookBeat har för övrigt en offensiv reklamkampanj på tv just nu men där får ”vanliga” bara två veckors gratis lyssnande, via mig och andra bloggkollegor får man fyra veckor! Superenkelt att bli medlem, superenkelt att hoppa av efter provmånaden … om man nu vill det. Tiotusentals boktitlar.

 

Förra gången jag gjorde reklam för dom fick jag en hel del boktips. Gick in och sökte och upptäckte att ett av tipsen inte fanns. Mailade då kundsupporten, som för övrigt är grymma, och frågade varför. Fick då förklaringen på varför vissa titlar inte finns: ibland har förlagen inte släppt rättigheterna till BookBeat och liknande kollegor i branschen och ibland är boken inte ens släppt som ljud/läsbok.

img_2627

Härom veckan fick jag ett tips på en bok som ska vara svinbra och som jag ser fram emot att få lyssna på. Just nu har jag för mycket på jobbet vilket gör att jag inte kan koncentrera mig. Åker till London i nästa vecka och då ska jag plöja den här vid varje ensamt tillfälle. Är det någon av er som har läst/lyssnat på den?

 

HÄR går ni in och reggar er och som vanligt är det så att, först när ni fyllt i och klickat, ändras perioden från 2 till 4 veckor!

 


 1. jepp. skitbra bok. f ö älskar bookbeat, mest för timerfunktionen. utbudet är också bra.
  ha en fin dag, Mona, pussokram! 🙂

 2. Testade Bookbeat i somras och började lyssnade på just den boken. Fastnade inte alls och trodde det var att jag inte är gjord för att lyssna på böcker.
  Sen fick jag för mig att ge det en ny chans, dock från annan leverantör =), och har lyssnat på massor av bra böcker.
  Så jag inser att det var boken det var fel på, jag gillade inte alls den.
  Däremot kan jag rekommendera Sekten från Dimön och uppföljaren. Superbra!
  Just nu lyssnar jag på Keplers nya. Lite för spännande, vill inte jobba utan bara stanna hemma och lyssna. =)

 3. Jo, jag är en av de som inte provat, men nu har jag gjort det. Ska på semester om en vecka så då kan det passa bra att ha lite att läsa.
  Här har vintern gjort sitt intåg idag. Vitt och fint blev det om det nu stannar kvar.

 4. Jag tänkte pröva men blev väldigt besviken . Började att fylla i mina uppgifter gick hur bra som helst.
  Sen kommer frågan om mitt kort nummer mm. Jag har inte något sådant kort. Så där sket det sig. Morr och fy

   1. Fick till svar att det inte finns något annat sätt att lyssna på dras böcker.
    Synd men detta kanske ska stå i erbjudandet
    Morr igen

    1. Trist, dock är det nog så hos alla..tyvärr. Nu ska de ta bort kontanterna på biograferna också, man måste ha kort för att kunna se film.

 5. Jag vill läsa och prassla med riktiga böcker…har svårt att lyssna på en människa som läser. Kvinnan på tåget är skitspännande. Kommer på film snart också!! :o)

  1. Jag är egentligen också en ”riktig läsare”. Men fördelen med att lyssna är att du kan göra annat under tiden. Efter liten invänjningsperiod älskar jag det. Särskilt på kvällen, då sätter jag appen på 15 min, så stänger den av sig själv. Sen vaknar jag några timmar senare och kommer inte ihåg om jag hann lyssna klart. =)
   Dock tycker jag det är mycket jobbigt att lyssna på sexscener.

 6. Läser ju e-böcker gratis på bibblan som sagt; har lite svårt för att lyssna på böcker…
  Kvinnan på tåget såg jag på en förhandsvisning på bio nyligen & den var riktigt, riktigt bra – väckte många tankar.
  Så nu vill jag ha tag på den som e-bok; på bibblan finns den bara som fysisk bok, så jag får väl öppna plånboken… 😉

 7. Har läst boken och ser fram emot att se den på bio nästa vecka. Riktigt bra!
  Kan även tipsa om Simona Ahrenstedts böcker ”En enda natt” , ”En enda hemlighet” och ”En enda risk”. Har LÄST böckerna, inte lyssnat. Missa inte! Å alla finns såklart på BookBeat 😀

 8. Jag har snart kommit halvvägs på den, lyssnar bara när jag gymmar. Tar mig till gymmet så ofta jag kan för att lyssna, den är svinbra.

 9. Fixade nu! Har aldrig lyssnat på bok tidigare, får för mig att jag vill bestämma själv vilket tempo jag läser i… Men premiärlyssnar på: Det är nåt som inte stämmer med Martina Haag. Ska bli spännande! Rapport kommer 🙂

   1. Men va fan… Jag somnade ju! Missade själva avslöjandet! Måste rewinda lite, men det var bra så länge jag var vaken! Ser framemot promenad med detta i lurarna! Yeah right, jag menade sitta i fåtöljen under en filt framför brasan så klart. Fniss

 10. Det är en jättebra bok! Annorlunda. Jag lyssnar ALLTID på böcker. Har nog bockat av ca 100 böcker på det sättet. (Dock ej hos BB) Ibland kan man tappa koncentrationen, men det funkar i stort sett alltid super. In o testa säger jag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..