Alltså, ni är ju för roliga

Det är ju skönt att konstatera att det inte bara jag som är blond när det kommer till teknik. I mitt förra inlägg så var det möjligen korkat att lägga in en bild med texten BANNED … för nu regnar det in mail till mig med screenshot på själva inlägget!

img_9941

Det är alltså INTE ovan bild ni ska maila mig.

 

Vad jag menade var att när ni INTE ens kommer in, utan det bara ploppar upp nån vit sida med texten ”banned”, eller nåt i den stilen, DÅ vill jag att ni tar en screenshot!

 

 

  1. Fast…om vissa bara får upp en vit sida med Banned -text, när man kommer in på din blogg…har de väl kanske inte kunnat se inlägget att du ber dem ta en screenshot…eller ? 😉

    1. Mm, men det verkar som att banned bara kommer upp vid enstaka tillfällen. Att de försöker ett par gånger och efter ett tag kommer de in. Någon skrev att när hon gick in via google, så var det inga problem. Hur som så är det jävligt konstigt.

  2. Haha, vilka nötter.
    Går in flera gånger om dagen både via telefon och stationär dator i Chrome, men det är aldrig något knas.

  3. Jag fick upp ren text på en vit skärm ”Du är bannad” (ja, jag tror att det stod exakt så) igår, så en skärmdump ger nog ingen ledning för teknikerna, däremot om någon kunde göra utskrift av källkoden. I dag kom jag in, och då öppnades plötsligt en flik för bet365 under, så om inte den är din så är det nog nån som ”skimmar” din trafik. Här är länken http://www.bet365.com/sv/?forcelp=1&affiliate=365_542991

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..