När man tar lite sovmorgon

img_2628

Ursäkta mig men jag är lite trött i peruken idag. Igår var jag på skaldjurskalas. Eller ja, vi var 17 kärringar i varierande åldrar och givetvis var jag äldst …som vanligt hemma hos fd grannen här i finhooden. Hon som bodde 4 meter från mig, skilde sig och nu bor 400 meter bort. Typ. 

img_2634

Maria är rätt värdelös inte så bra i köket så varje gång det vankas middag så köper hon upp halva Stockholms skaldjursbestånd. 

img_2642

Värdinnan herself med Mia som ”näfan, inte när jag äter!”.

img_2637

Man kan säga att det inte fanns så många ögonblick att fota henne utan att hon åt. ”Skaldjur är det bästa jag vet!” 

img_2638
img_2648
Lisa har svart bälte i att käka krabbor. Tror hon fick i sig 3-4 stycken … hela …  förutom alla andra skaldjur. Hon hade nog kunnat trycka i sig några till om det inte vore för att hon skulle upp tidigt i morse och jobba och var tvungen att gå tidigt. 
img_2639
img_2632

Snygg-Tove-tandläkare var givetvis där också. Vi bor dessutom grannar. 

img_2641
img_2645
img_2647
img_2666
img_2661

Jag var så fruktansvärt trött efter en jobbig vecka, men inte en chans att jag ville missa den här kvällen.

 

Kom hem vid midnatt men somnade inte förrän bortåt 3. Vaknade 07.30 och tyckte det var konstigt att jag fortfarande var så jäkla trött. Som om jag inte hade sovit över huvud taget. Tills maken vänder sig om och säger: ”… alltså, klockan är inte halv 8, den är halv 7… det är vintertid..”

img_2672

Maria har en hund. Turbo. Det är Nisses absolut bästa kompis. Han har sovit här och när dom där två gossarna umgås så är det inte lugnt EN ENDA SEKUND. Det går fan inte ens att fotografera dom för de är inte stilla över huvud taget. 

img_2671
img_2686

Talibanen försökte säkert 50 gånger innan jag fick rycka tag i den ena för att över huvud taget få en hyfsad bild.

img_2701

Idag söndag. Trött som en babian. Borde städa. Orkar inte. Borde klippa tånaglarna. Orkar inte. Borde torka ur köksskåpen. Orkar verkligen inte.

LOADING..