Känner du någon som har cancer, eller är du själv drabbad?

Jefligt viktig reklam, så scrolla inte bort det här!

Ni vet ju att mitt hjärta vurmar starkt för CancerRehabFonden, eller CRF som jag kallar dom här inne. De är en insamlingsorganisation (med 90-konto) som är helt beroende på de pengar vi skänker.

 

”CancerRehabFonden är en insamlingsorganisation vilket innebär att vi är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag för att kunna finansiera våra rehabveckor. Ju mer pengar vi samlar in desto fler cancerdrabbade kan vi hjälpa. På grund av att våra ekonomiska resurser är begränsade har vi ibland kö till våra rehabveckor. Vi rekommenderar ändå att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då vi har väntelistor på de fullsatta veckorna och ibland får avhopp. Välkommen in med din ansökan – vi hjälper dig till en rehabvistelse så snabbt vi kan!”

 

När jag och Mirka var och åt lunch med Eva, CRFs generalsekreterare, för nån månad sen så noterade jag att Eva hade på sig ett supersnyggt armband … som den armbandconnoisseur man är. Eva berättade då att de höll på att ta fram ett armband som de ska börja sälja till förmån för organisationen. De gör nämligen ALLT för att dra in pengar. Eva sa dock att jag absolut inte fick skriva något om det eftersom armbanden inte var färdiga ännu.

img_2612

När jag kom hem igår låg det ett kuvert på köksön. De är här nu!

img_2613
img_2614
img_2617
img_2615

Armbandet är SÅ snyggt. I läder. Reglerbart. Och ALLA kan använda det.

 

Priset?

 

149 pickadoller och ALLT går till organisationen. Jag skulle vilja att varenda kotte av er som har 149 kr över, verkligen skaffar det här.

 

HÄR köper du det. Och tack för att ni gör det, CRFs arbete betyder så oerhört mycket för alla som är drabbade. Just det, sa jag att dessa rehabiliteringar är gratis? Just nu har de köer och ju mer pengar de får in, ju kortare blir köerna.

 

HJÄLP nu!

  1. Ja, det är det. Utan att ha hundra % belägg för det så tror jag att fler och fler företag ser till att köpa skinnprodukter som är en biprodukt. Alltså, att man tar tillvara på det överskott som blir när det t ex handlar om kor och andra djur vi faktiskt äter. Jag har bara problem med päls och sånt om djuret dödas för att man ska producera just pälsmössor, jackor etc. Dödar man en ko för matens skull ser jag inga problem i att man använder kohuden till andra produkter. Stor skillnad i min värld.

 1. Jag är precis mitt uppe i cellgiftsbehandling för bröstcancer, är så tacksam för alla som gör det möjligt för oss att få rehab efter detta helvete med allt var det innebär!! Tack

 2. Får man med information om fonden när man köper armbandet? Mer än den lilla lappen? Tänkte köpa och ge till en kompis som har bröstcancer.

  När brukar man åka på rehabresa – är det när all behandling är klar? Ser kanske olika ut, men i vilket skede åker de flesta? Hon har gjort två operationer och väntar på vidare behandling nu.

  Är priset inkl frakt?

  1. Hej, när du köper armbandet medföljer info om CancerRehabFonden.
   Det finns möjlighet att åka på rehabprogram när som men det flesta väljer att åka efter avslutad cytostatikabehandling. Vi har även rehabprogram för de som har kronisk cancer.

 3. Hade mer än gärna köpt armbandet men förstår inte – och gillar def inte – att jag måste uppge mitt personnummer för att kunna köpa armbandet.
  Synd för armbandet är jättefint och syftet är kanon!

 4. Hej Tina,

  Kan förstå att man inte vill uppge personnummer, vi ska se till att ändra det. Syftet är bland annat att vi vill undvika att någon gör en beställning mot faktura i falskt namn. Du kan maila din beställning till info@ CancerRehabFonden.se och bara ange namn och adress så ordnar vi det.

 5. Försöker maila till info@ cancerrehabfonden .se för funkade ju inte att beställa trots att jag skapade konto o lösenord , hoppade bara mellan varukorgen o adress?? Och nu så kommer det upp att ” detta konto finns inte ” okej … jag ger upp ! Synd ..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..