Ellos – avsnitt 4

Have a look! I detta program är Gladys del Pilar med och jag är Frida Kahlo!

    1. Alltså på riktigt: jag ser ju FAN INTE KLOK UT! Sa till produktionen, hela tiden: ”alltså, dom får inte se stora ut!” Höll fan på dö när jag såg programmet igår! Så där stora tuttar har jag verkligen inte!

  1. Oavsett, stora tuttar… så är du otroligt bra, lik Frida Kahlo. Undrar om så många av dina (unga) läsare verkligen vet vem hon var? Jag har alltid beundrat henne, både som konstnär och allt annat.
    Kör på Mona, men andas lite emellanåt!

    1. Hur unga läsare tänker du? Jag är 26 och vet absolut vem hon är. Fanns en film om henne som gick när hag var yngre som jag älskade

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..