… och så var det fredag igen

Fördelen med att vi har sinnessjukt mycket att göra är att dagarna svishar förbi. Nackdelen är att man inte hinner leva ordentligt.

img_2505

Men, jag har sedan länge bestämt mig för att, även om det ALDRIG tar slut på jobbet så går jag ändå. Utan att ha dåligt samvete. Eller bokar in luncher med kompisar.

img_2508
Igår sladdade jag bort till Bromma Blocks, en galleria precis intill jobbet. Perfekt när jag har lunchdejter.
img_7705

Mirka hade ett ärendet här i Stockholm så vi passade på att umgås lite.

img_7704-jpg

För några veckor sedan gjorde jag en uppdatering på min iPhone. Det var ungefär det mest korkade jag har gjort eftersom telefonen betett sig helkonstigt sedan dess. Alltså, är det inte så att en uppdatering ska göra den bättre, va va va?! Mirka försäkte hjälpa mig men det gick åt helvitti. Kan inte längre blogga så jag blev så förbannad att jag deleateade hela WordPress i telefonen. Jättemoget. Måste in till Tailsweep idag och be killarna hjälpa mig.

img_2509

Mirka bjöd mig på fika på Espresso House och för en gång skull beställde jag ett bakverk. Ähum, två tuggor senare var jag tvungen att ge upp. Hur god som helst men jag klarar inte för mycket socker.

img_2510

Åkte och storhandlade i en blågul affär.

img_2512

På kvällen hade vi en liten släktmiddag. Talibanen stod för menyn. Sjukt gott men jag glömde att fota. Däremot så måste jag faktiskt rekommendera det här alkoholfria vinet. Mina föräldrar är duktiga på viner och höll med om att det var ”väldigt, väldigt gott”. Jag har fått det av LidbyLiving-Malins man, Johan. Han är stor vinhandlare och Malin tyckte att jag skulle prova det här.

 

Jaha, fredag som sagt. In till jobbet i exakt två timmar och packa ordrar, sen tar jag fredag. Ska göra nåt för mig väldigt lyxigt. Har lite tidningsmagasin som jag inte hunnit läsa så jag tänker sätta mig på Wilmer Kaffebar, äta lunch och läsa tidningar. Efter det har jag lite ärenden på stan och ikväll väntas middag med vänner.

 

Hur ser er fredag ut? Genuint nyfiken.

 1. När jag går in på
  datorn till dig (försöker rättare sagt) så står det ”you are banned”!!
  Jag har bara skrivit snälla kommentarer och är sådär allmänt snäll! Vad har hänt? På mobilen funkar det.

 2. Ikväll 90 tals fest på jobbet. Önkskar det vore 80 tal så hade det varit lättare.med kläder. 90 talet känns så diffust. I morgon blir det middag med vänner och på söndag kommer äntligen min barn som haft pappavecka. Två veckor sedan vi sågs så jag längtar som en tok. Tack för bloggen förresten. Kikar in varje dag.

 3. Funkar inte för mig heller om jag går direkt till din hemsidan, men söker jag via Google och går in via dom så funkar det..

 4. Jag, sambon och vår son Charlie på 8 månader spenderar större delen av dagen i bilen på väg hem från svärmor. Vi ska köra Sollefteå-Södertälje med en liten kille som INTE gillar att sitta fastspänd längre tid så wish me luck haha. Nejdå har laddat upp med lite underhållning och så blir det en del stopp på vägen.
  Väl hemma ikväll blir det oxfilé, en flaska vin och Idol!

 5. Min fredag på ett ungefär. Packar ordrar. Röjer inför en av de sista kurserna jag håller i min lokal. Planerar inför firmans flytt. Första lasset går på onsdag nästa vecka. Sen hem och ta det lugnt.

 6. Min fredag har högt tempo! Jobbar på HBV-hem och jobbar dygn 09:30-10:30 så idag när jag går av ska jag hem och sova en timme. Sen förbereda massor inför två halloweendisco som 12-åringens klass anordnar ikväll och kl 16 drar allt igång och någon gång inatt kommer jag hem och kan krama kudden efter att jag hämtat hem en överförfriskad husbonde som har personalfest ikväll.

 7. I eftermiddag efter jobbet åker jag och hunden till min särbo och hans två hundar. Vi ska ut i skogen i morron och plocka trattkantareller och kanske, kanske kan min särbo även skjuta en skogsfågel så att vi få någon middag. På söndag hem till stan igen när det ska jagas älg. Ska försöka röja lite i lägenheten. Trevlig helg!

 8. Överleva???
  Kom hem från tjänsteresa i natt och 6 timmar senare satt jag här på jobbet. Har redan meddelat chefen att efter lunch så rymmer jag…… Kollegorna fick också veta det förresten. Måste bara hinna göra en massa först.
  Hem till Öland och sen ut och gå ihop ca 20 000 steg eller typ mer för att komma ikapp det man missar med att sitta i konferensrum.

 9. Det kommer snart en uppdatering som ska fixa senaste uppdateringens problem
  Fick också massa problem och fick uppsöka en butik som då informerade om detta.
  Kram och trevlig helg.

 10. Jag är en av dina ”garderobsläsare”, dvs jag läser alltid med kommenterar aldrig (kanske har hänt 1-2 ggr). Men jag kan ju inte undanhålla mina fredagsplaner: Gekås…! Ska bl a köpa ”din” stekpanna.
  Så, nu kryper jag in i garderoben igen…

 11. Jädrans uppdateringar samma problem här. Sonen kom och fixade innan telefonen åkte i väggen blir galen när det krånglar. Önskar en lugn fin helg tilldrog.

 12. Jobba ihjäl mig under dagen? Sen gasen i botten hem för att förbereda lite inför kvällen. Sonen är bjuden på kalas (som alla i klassen är bjudna på) och då passar vi vuxna på att bjuda in några av klasskompisarnas föräldrar på pizza och vin.
  Första gången vi gjorde så här tänkte jag att det är ju trist att vi alla sitter på var sitt håll och väntar på att kalaset ska ta slut. Nu har vi trevligt under tiden!
  Hämtpizza och vin är också genomtänkt. Det ska vara enkelt. Fokus på sällskapet.
  Trevlig helg!

 13. You are banned dök upp i samband med ditt inlägg om pedofiler häromveckan. Jobbdatorn sparkade bakut och blockade mig ett dygn ca tills det inlägget hamnat sedesamt långt ner i scrollet. Jag tror att det berodde på det i alla fall..

 14. Planen är att jag ska plugga hela helgen med start idag. Jag var nog varit en aning optimistisk angående min arbetskapacitet, med tanke på att jag fortfarande dras med rester av vad som förmodligen är ME/CFS (kroniskt trötthetssyndrom), när jag för en månad sedan anmälde mig till en amerikansk internetbaserad kurs i strategisk coachning. Kursen är superbra och intressant på alla sätt och vis men min sega hjärna hänger inte med i tempot så jag ligger ungefär två veckor efter schemat. Det är iofs inte hela världen för man får gott om tid på sig att bli klar, men jag skulle gärna vilja plugga ikapp lite i helgen. Vi får väl se hur det går med det för jag är inte pigg-Stina idag heller.

 15. Jag är bjuden på en knytisfest till en tjejkompis som har bjudit tio andra tjejer också, som jag inte känner alls. Jag tycker nya människor är rätt läskigt och är en väldigt introvert person, men det ska bli så himla kul! Ska hem tidigt från jobb och laga något gott och ta med mig. Hoppas bara de andra är schyssta så jag inte blir sittande i ett hörn, om ingen pratar med mig så vet jag att jag kommer att vara helt tyst.

 16. Jag sitter på flyget ner mot Barcelona där jag möter upp maken som redan är där på tjänsteresa. Vi ska ha en långhelg bara vi två <3

 17. Sälja massor av godis. Hem klockan 18. Äta mat. Kolla lite TV. Sova. Glamouröst som attan. NOT!
  Imorgon röja i trädgård för vintern. På kvällen middag hos svärföräldrar. Söndag ansiktsbehandling (tummen ur efter Lenas föreläsning ) och födelsedagskalas.

 18. Tjejmiddag ikväll med mycket vin, mat, prat och skratt.
  Imorgon konsert med maken på Jean Michel Jarre
  Söndag, valla de fyrbenta i svampskogen

 19. Går hem från jobb vid 12. Promenad med hundarna, bastu och go middag med kärleken. En helt perfekt fredag 🙂
  Ha en skön dag du mé – det är du värd!
  kram från norrland!/Ella

 20. You are banned har jag fått flera gånger,och jag har inte skrivit något otrevligt,kommenterar så sällan.Här blir det en lugn helg,då jag inte orkar så mycket,virkning och netflix 🙂

 21. Hej Mona
  Jag vill tacka för en utmärkt service och supersnabb leverans. Jag la en beställning på ljus i går morse och nu har jag hämtat ut paketet i Örebro! Wow, tack! Har du sån fart på jobbet så är du värd dina långluncher, man kan nästan säga att du jobbar på ackord. 🙂
  Hoppas du får en bra helg. Själv ska jag och barnen gå på restaurang och sedan titta på loppet ”Run for your lives” med massa zombies och spännande hinder längst banan. Hjälp! 😉

 22. Hjälper syster att övervaka hennes flytt, äntligen har hon fått tag på en 4:a. Efter att ha bott i det tomma föräldrahemmet i lite mer än ett år.
  Det blir en helg till att packa upp & ställa i ordning.
  Har du kvar några ( 2 ) av de där turkosa sängborden ?
  Önskar dig en trevlig helg❤️❤️

 23. Jag ska bjuda min sambo på trerättersmiddag, Toast Skagen, pepparbiff med potatisgratäng och Panacotta med ahlgrens bilar. Lite vin till det. Sen på söndag åker vi i väg på spa, så vi kan njuta lite av varandra. Bara vi två.

 24. Jag börjar em med att städa (hög musik och en skål med gott att ta mellan damsugaren, dammvippan och lägg in kläder i garderoben) sen hoppas jag gubben kommer hem från golfbanan och är sugen på att laga mat annars blir det en tallrik gröt ikväll sen slänger jag mig på soffan och slumrar till något skit program och väntar på lilleman dom är på disco och tonåringen som är ute på vift… Det kan ju bli en väntan enda fram till 03 så det är välbehövligt med slumrandet under kvällen

 25. Hade tänkt sluta tidigare och åka hem och helgstäda. Men det blev istället att jag slutade tidigare, hämtade barnen tidigare och nu har vi gottat ner oss i sofforna med film (och telefon) och fredagsgodis. Har inte tänkt göra nåt vettigt förrän vid kvällsmatstid, för då ska jag hämta kinamat för jag bestämde mig plötsligt för att matlagningsstrejka ikväll! Sen tar vi höstlov fram till torsdag. Häpp!

 26. Hur går det med Maggans piller känner du nån bättring av dom. Tänkte jag ska beställa dom men vill höra vad du tycker.
  Får du nån verkan av dom eller är det bara reklam. Skulle vilja prova men vet i fan om man vågar man kanske blir kåt som fan.

 27. Jag lär nog mest troligt somna i soffan innan 21.30… eller i sängen då jag tänker krypa ner där senare och titta på tv. Fredagar är alltid sådana hemma hos mig. Och efter att ha haft en överjävlig vecka så lär det nog mest se ut så.

 28. Jag ska smälta chocken efter att idag ha fått mitt livs första och förhoppningsvis enda blodpropp. Borde dammsuga, skura och dekorera inför barnens halloweenbaluns imorgon men allt sjukhuseriande ihop med rädslan hur det hade kunnat gå… Sög musten ur mig. Älskar också dennadära blågula affären. Trevlig helg till alla vars ögon tittat sig just hit 😉

 29. Jag plockar oliver i Provence. Och avslutar dagen med ett par glas vin och en god fransk trerättetsmiddag. En bra fredag, helt enkelt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..