Inspelning hela dagen lång, men jäklar så kul vi har

img_2248

07.20 gled jag in i sminket igår morse. Där satt redan Lizet och blev snygg(are) med hjälp av Clara.

img_2261

En stund senare var det min tur. 

img_2263

Vi spelade in två avsnitt igår och temat var relationer och halloween. 

img_2278

Första gästen var Gladys de Pilar. Hon är ju med i gruppen Afrodite och Lizet älskar dom. Så pass att hon ville lära sig en av deras danser innan Gladys kom in i studion. 

img_2271
img_2273

Här med uppbackning av Mathias, som jobbar i produktionen.

Jag har sällan varit med om någon som bjuder så mycket på sig själv som Lizet gör, kolla in videon!

img_2279
Jag passade på att gå in i studion och ”mygga” mig som det heter. Alltså sätta på mig mikrofonen. I första programmet bar jag en klänning varför själva mikrofondosan inte kunde stoppas i nån ficka. Då får man en sån här lår-grej med ficka. Väry praktiskt. 
img_2287

Sen var det dags att köra igång inspelningen av det första programmet. Vi är fyra helt olika människor som egentligen inte har så mycket gemensamt men holy smoke så kul vi har det.

img_0753
Efter förra vändan av inspelningar har jag kanske inte varit jätteglad över min insats eller över det faktum att jag tyckt att programmen bitvis har varit lite flamsiga, vilket var min stora bävan. Men, igår var det riktigt, riktigt roligt och jag hoppas v e r k l i g e n att det kommer återspeglas i slutresultatet. 
img_2289

Jag har alltid trott att Gladys ”bara” varit sångerska men bortsett från att hon gick och vann ”Hela Kändis-Sverige Bakar tidigare i år så är hon en duktig kock som jobbat tillsammans med Sveriges elitkockar i flera sammanhang. En superhärlig människa. 

img_2304
img_2305

Igår var de som sagt Halloween-tema och vi skulle göra lyktor. 

img_2306

Don’t quit you daytime job … kunde man väl säga till oss fyra programledare. Herregud, det är mycket svårare än man tror att skära i pumpa!

img_2322

En annan av gästerna igår var Chatarina, hon är make up-artist och kom med lite tips om hur man gör halloween-sminkningar och roliga motiv på naglarna. 

img_2295

All studiopersonal gör ett jättejobb. Många omtagningar för att somliga vi glömmer vad vi ska säga.

img_2316

Sen filmas vi en och en … och då passar somliga på att sova sig lite.

img_2318

img_2326
51d0a3177d4a4da7de72d114176ae127

Halloween handlar ju om att klä ut sig och produktionen tyckte att jag skulle vara den mexikanska konstnären Frida Khalo. 

img_2323
img_2333

Ni vet, hon med ögonbrynen. FIFAN som alla garvade när jag fick upp blomrabatten på skallen!

img_2331

Inte ens Snygg-Mari-Linn såg bra ut i den!

img_2338

Gårdagens ABSOLUT roligaste inspelning var med Charlotta Flinkenberg. Hon som har ett finger med i varenda tidning av rang i Sverige. Och som bloggar. Bara det faktum att hon bland annat är chefredaktör för en träningssida på nätet … trots att hon hatar all form av träning, gör att hon har halva inne hos mig. 

img_2344
Det var länge sen jag träffade någon som jag fastnade för på 0,2 sekunder. Jeflar vilken rolig böna. Hoppas verkligen att vi ses i andra sammanhang. Inte ofta jag känner så, men henne skulle jag mer än gärna lära känna bättre. En galning helt i min smak. 
img_2353

Sista gästen var Jacueline Joo, KBT-terapeut, relationsexpert och författare. M y c k e t intressant kvinna som hade en hel del matnyttigt att komma med.

 

Det tråkiga med dessa youtube-program är att de är så korta, bara runt 12 minuter. Vissa program har jag dock inget emot att de är korta, men gårdagens med Charlotta och Jacueline skulle kunna fylla en timme med riktigt bra innehåll. Fifan s o m vi skrattade. Produktionsteamet sa samma sak: ”jäääävlar vad bra ni var!”

 

Idag kom taxin ännu tidigare. Klockan 07.10 ska jag sitta i sminket. Dagens program ska handla om barn och karriär. David Eberhard är en av gästerna.

 

Laters!

  1. Åh , fick du hänga med min väninna och granne Charlotta igår! Lollos dig! japp, hon är helt fantastisk, så jag förstår att du blev förälskad i henne! Kram

  2. Tack för så vänliga och rara ord, Mona! Du var fantastiskt rolig att tillbringa större delen av lördagen med =) Ni är alla otroligt proffsiga och sympatiska. Jag var oerhört imponerad över er insats. Kommer att bli en sån jäkla succé det här och snart kommer ni alla ha varsin talkshow!

  3. Obegripligt att Eberhard tas in och ges uppmärksamhet, utifrån hur onyanserad han är och hur dålig han är på att referera till de ”många studier”, som tydligen ska underbygga hans argumentation. Det är ledsamt med människor som tänker svartvitt och att deras förenklade världsbild lyfts fram, även om det såklart blir ”lagom” för den här typen av programformat.

    Det vi behöver är snarare att kunna pausa, mentalisera (förstå andras perspektiv) och genuint kunna känna empati (inte samma som sympati!), för att kunna komma till lösningar och flexibilitet – och inte bara till kategoriseringar. Trött på honom och hans hejvilda åsikter där han målar med fruktansvärt bred pensel.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..