Och h e r r e g u’ som jag slet i går

img_2212

Tidigt igår morse åkte jag till jobbet för att skriva ut skyltar och packa bilen full med kläder och lite annat. Igår och idag så är det en så kallad Sample Sale här i Stockholm, på NackaStrands-mässan. Ett gäng olika klädmärken säljer ut samples till extremt låga priser. Vi är där och säljer Village Candle och kläder så det var därför jag var tvungen att hämta grejer på jobbet. 

img_2215

Den här veckan har varit överjävligt jobbig. Sjukt många leveranser och packande av ordrar. Vi är inne i vår mest jobbiga period just nu men som tur är så handlar det bara om ett par månader, sen är det över. Jag ser på bilden att jag är trött … och svullen. Av tröttman. 

img_2216

I förrgår skrev jag att det var en himla massa märken här på mässan, till och med Campomaggio. Ett svindyrt italienskt väskmärke. Kan ju säga att jag är beyond trött för igår när jag kom noterade jag att det var VINMÄRKET Campo Viejo jag sett i hastigheten. Mässan har alltså en vinbar där. 

img_2221

Mitt i allt vårt packande på jobbet så har vi inte haft en sekund över till att planera inför den här utförsäljningen så igår när vi kom hade vi inga priser på kläderna, och ljusen var inte uppställda. Det var turbo för att få ordning på allt.

img_2225
En stund efter öppningen kom min räddande ängel, Wilmer-Malin. Hon packade upp ljusen och ställde i ordning dom. Allt medan jag prismärkte kläder. Sen började cirkusen.
img_2220
FIFAN så mycket folk det kom!
img_2226
Vi hade Nisse med oss. Han fick sitta i sin hundväska men tyckte det var aptråkigt och för att han skulle stå ut fick vi gå ut och gå femtioelva gånger. 
img_2217

Det kom flera kompisar förbi, bland annat Carina. Henne har jag känt i hundra år och hon gör mig alltid på extremt gott humör. Skitrolig böna. Missade dessvärre att fota alla andra som kom förbi.

img_2230

Givetvis var Cream på plats. Har alltid älskat deras kläder eftersom dom har en bra passform. Enda märket jag kan köpa på nätet utan att behöva prova. (Ni ser ju exempel på de galna priserna på stången här ovan…)

img_2228

Det är för övrigt Kiki som är ansvarig för Cream (och märket Kaffe) i Sverige. Här med sin kärlek Pelle. Han är ansvarig för deras outletbutik i Göteborg. Nästa sommar ska jag åka och hälsa på dom. Sjukt jefla roliga.

img_2232

Och det här är Kattis. Anställd av Kiki för att sköta om märket Kaffe i Stockholm. Det är av henne jag beställer mina favoritbyxor.

img_2242
16-02-18_ll_018-762x1500

Igår hade hon med sig blåa till mig. Jag bor i dom. Alltså, fuck skorna, sånt orkar jag inte med. Jag går i platta skor större delen av året. Men brallorna, sweet lord: fintyg på framsidan och nåt slags mjukistyg på baksidan. Och så ska de hänga lite löst framtill. Jag l o v a r att ni blir torsk på dom om ni provar. Först tänkte jag att dom bara var för unga människor, men se, de passar bra på femtiopluskärringar också! Och så är det resår i midan. Good shit. Jag köper direkt av dom så jag har svårt att länka till nån specifik sida men jag vet att de finns lite överallt. Modellen heter Jillian och märket Kaffe. Jag har gått upp en storlek just för att de ska sitta löst. Jag väntar hem vinröda och grå också. Jag är en sån där tråkig människa som, när jag fastnar för en modell så köper jag flera i samma färg.

img_2241

Lite senare på kvällen åkte jag över till min älskade bror, som tillsammans med sina barn, ska ta hand om Nisse idag. Min brorsdotter älskar Nisse och trots sina 10 år så är hon skitduktig med honom.

 

Nu är klockan 07.15 och jag sitter i en taxi på väg till Filmhuset. Idag väntas 12-14 timmars inspelning med Ellos. Vi spelar in två program idag och två imorgon. Jag kommer vara stendöd på måndag och tänker ta ledigt. Trots att vi har shitloads på jobbet. Måste lyssna lite på kroppen.

 

Just det, igår kom tredje Ellos-avsnittet. Egentligen det allra första vi spelade in. Det enda jag hade i huvudet var ”kan det här please ta slut snart” eftersom jag vantrivdes något så fruktansvärt i kläderna jag hade på mig. Har extremt svårt för kläder som sitter åt. Är van att vara tjock och har stora tält på mig. Får panik på riktigt när det är tajt. Vi har inte fått välja kläder själva tidigare men från och med nu ska vi få det.

LOADING..