Fredag it is

Reklam, om än oplanerad 

img_2138

Det är mycket jobb just nu och jag ska ärligt säga att jag tycker att det är skönt att vara på kontoret vid 7. Då har jag ett par timmar på mig innan maken stövlar in och allra oftast sabbar min planerade dag.

 

Idag och i morgon så är det en stor utförsäljning av kläder här i Stockholm. Alla möjliga märken: Cream, Kaffe, Jofama, Campomaggi och shitloads med andra. En så kallad sample sales som anordnas av Stockholm Fashion District på Nackastrandsmässan. Det ska tydligen vara svinbra priser. Jag kommer vara där idag och sälja Village Candle-ljus till megabra priser. I morgon har jag Ellos-inspelning så då får maken klara sig själv. Kom dit ni som kan! (Mer info HÄR!)

 

Hur som, igår åkte vi dit och ställde i ordning vår plats. Hundratals ljus som vi förhoppningsvis inte kommer ha med oss tillbaka till kontoret. Åkte direkt därifrån till LidbyLiving-Malins kontor.

img_2182
img_2185

Jag har köpt ytterligare två mattor av henne och eftersom hon drar till Spanien på lördag och vi inte kommer ses på tre veckor så ville jag hämta dom. ”Du får inte ta nån bild när dom ligger så här, det är ju avigsidan!” sa Malin och var superstressad över det. Som. Om. Det. Syns … tänkte jag och fotade ändå. 

img_2186

Pussade henne hejdå och åkte några hundra meter bort. 

img_2187

… närmare bestämt hit,  där jag intog en god middag. 

img_2191

…. tillsammans med Pons-Carmen. Det är för övrigt hon som sett till att jag och LidbyLiving-Malin är kompisar. Malin kunde inte följa med eftersom hennes son fyllde år.

 

Jag frågade Carmen om hon fått in några nya modeller sedan jag handlade senast. Det är ju inte säsong nu men eftersom jag ska till Kenya om en månad så vill jag ha ett par nya men i nån färg jag inte redan har. 

41463-db1d8e85ac6d432ca61946e700b95fc4

 

Dom här vill jag ha. Nu blir det dessutom ”ofrivillig” reklam. När jag gick in på hennes FB-sida såg jag att hon har höstkampanj på alla Pons, 20%. Först undrade jag hur hon tänkte, det är ju som sagt inte säsong nu, men så kom jag på att jag är ju inte ensam om att åka utomlands på hösten och vintern. Egentligen är det ju nu man ska köpa sånt här, när det är som billigast. Hur som, om ni är sugna men inte har Facebook så kan jag skvallra att ni måste skriva HÖSTLOV16 vid utcheckningen. HÄR är hennes webbshop. Carmen är för övrigt sinnesjukt duktig på inredning. Måste hem till henne och fota lite och visa er. Om ni behöver hjälp så kontakta henne, hon är verkligen grym på riktigt.

 

Kom hem och tröttman var påtaglig. Den här veckan har varit överjävlig. Klev in i köket och möttes av ett vadderat kuvert på köksön. Öppnade och all trötthet försvann på 0,2 sekunder. 

img_2192

I somras beställde jag nya ringar av henne men sa att hon kunde lägga den beställningen efter alla andras … att det inte var någon brådska. Hade totalt glömt bort det. 

img_2197
img_2194

Fyra stycken ringar i silver med olika färger på stenarna. Jag är ju ingen diskret människa och tycker att more is väry much more, så jag ville ha fyra stycken. Kolla så fina! Dom ska jag ha på mig hela helgen! Har ju Ellos-inspelning både lördag och söndag. (HÄR är Madeleines FB-sida.) Sorry, det blev väldigt mycket kompisreklam här men det var inte planerat.

 

Nu ska jag till jobbet och hämta upp det sista och sen järnet till Nacka. Det är öppet till 20.00 ikväll, i morgon 10-16. Jobbar som sagt bara idag så kom gärna och säg hej till apan.

 

Häpp!

LOADING..